Haberler

Ankara'daki Bombalı Saldırının Ardından

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Dün Ulus'ta Gerçekleşen Bombalı Saldırının Terör Örgütünün Yaptığı Bir Eylem Olduğunu ve Lanetle Kınadığını Belirterek, "Terörle Siyasal Bir Amacın Gerçekleşmesi Olanaksız" Dedi.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, dün Ulus'ta gerçekleşen bombalı saldırının terör örgütünün yaptığı bir eylem olduğunu ve lanetle kınadığını belirterek, "Terörle siyasal bir amacın gerçekleşmesi olanaksız" dedi.

Cumhurbaşkanı Sezer, dün Ulus'ta gerçekleştirilen bombalı saldırıda yararlananlar hakkında bilgi almak için Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Sezer'e Ankara Valisi Kemal Önal da eşlik etti. Ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Sezer, saldırının hedefinin sorulması üzerine, "Hedefi belli. Hedefinin ne olduğu belli. Terör örgütünün yaptığı bir eylemdir. Lanetle kınıyoruz. Terörle siyasal bir amacın gerçekleşmesi olanaksız. Zaman içinde

bunun elbirliğiyle üstesinden geleceğiz" diye cevap verdi.

Sezer, açıklamalarının ardından tedavi gören yaralıları ziyaret etmek üzere GATA'ya gitti.

(MÜG-DA-MAY-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title