Haberler

3 İlde Yolcu Otobüsleri Kaza Yaptı: 3 Ölü, 72 Yaralı

Güncelleme:

Ankara, Isparta ve Kırşehir'de şehirlerarası yolcu otobüslerinin devrilmesi sonucu toplam 3 kişi hayatını kaybetti, 72 kişi de yaralandı.

Kırşehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Isparta'da da kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı.

ANKARA'DA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir yolcu otobüsü kar yağışı nedeniyle devrildi. Kaza sonucunda 20 kişi yaralandı.

Kaza, sabaha doğru Ankara-Şereflikoçhisar karayolunun 118'inci kilometresinde meydana geldi. Seyfettin T. idaresindeki 33 APJ 32 plakalı yolcu otobüsü kar yağışının da etkisiyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 20 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Karayolundaki ulaşım jandarma tarafından kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika! İki İlde Yolcu Otobüsleri Kaza Yaptı: 3 Ölü, 55 Yaralı

KIRŞEHİR'DE DE YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ

İstanbul-Tunceli seferini yapan Kazım Arslan'ın kullandığı 62 AR 671 plakalı Can Dersim Tuncelililer firmasına ait yolcu otobüsü, Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Akpınar ilçesi yakınında yoğun kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. İhbar üzerine bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Acil Servis ve jandarma görevlileri gönderildi.

Son Dakika! İki İlde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 3 Ölü, 55 Yaralı

3 ÖLÜ, 35 YARALI

Kazada, biri çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi, 35 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kaman ve Akpınar ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri daha sonra Kayseri'deki bir hastaneye sevk edildi.

Son Dakika! İki İlde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 3 Ölü, 55 Yaralı

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Akın ayrıca yaralılardan bazılarını hastanede ziyaret etti. Vali Akın, yaptığı açıklamada, yaralılardan 6'sının sağlık durumunun ağır olduğunu söyledi.

Son Dakika! İki İlde Yolcu Otobüsleri Kaza Yaptı: 3 Ölü, 55 Yaralı

Olayın öğrenilmesinin hemen ardından tüm ilgili birimlerin kaza yerine sevk edildiğini belirten Akın, derhal müdahalede bulunulduğunu anlattı. Yaralıların en kısa sürede hastanelere kaldırıldığını dile getiren Akın, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." dedi.

Son Dakika! İki İlde Yolcu Otobüsleri Kaza Yaptı: 3 Ölü, 55 Yaralı

ISPARTA'DA DA YOLCU OTOBÜSÜ KAZA YAPTI

Isparta'nın Yalvaç ilçesi yakınlarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kaza, gece Yalvaç'a bağlı Celeptaş köyü yakınlarında meydana geldi. Yalvaç'tan saat 00.30da İstanbul'a gitmek üzere hareket eden, henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen yolcu otobüsü, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada, 17 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye Yalvaç, Şarkikaraağaç, Gelendost ve Senirkent ilçelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şereflikoçhisar Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (54)

Yobaz Savar:

Bu ülke aslaa düzelmez,,Otobüs şöförlerini Seçerken,,Hiç dikkat edilmiyor,,,Adam sigara içiyormu içki kullanıyormu,,5 vakit namazını zamanında kılıyormu,,otobüsü kullanırken yol dualarını noksansız okuyup tüm yönlere hu luyormu..? Şöför dört dörtlük olmalıdır,,arabanın yağına suyuna bakmalı,,bakımını zamanında yaptırmalıdır.

17
16
yanıtYanıtla
Tellal:

Çok Dogru Söylüyorsun Kardeşim.

yanıt4
yanıt3
ÜLKEMİZ DÜZGÜN HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN:

hadi idyelim yazdıklarının hepsine okeyy peki yarın 1 gün siz yola çıkacak durumuna geldiniz arabanızın her şeyini kontrol ettiniz yağ tuz şeker felan filan Bismillah dediniz yola çıktınız daha yarım saat geçmeden yolun kaygan olması sebebi veya yoğun kar yağışı nedeni ile ALLAH göstermesin yoldan çıktın yol kenarındaki levhaya çarptın eee yada diğer başka araca temas ettin ne olacak şimdi hani siz 4x4 şoför siniz, ya arabanızın bakımlarını tass tamam, ya size ne diyelim ''YOBAZ TRAFİK CANAVARI''

yanıt2
yanıt3
adiğe:

kardeş bu saydığının karlı puslu buzlu yollarla ne alakası var hava şartları kötü adamlar tecrübeli zaten sen hayatında kaç sefer 1 metre karın buzun üstünde otobüs sürdün. . . . allah kaza bela vermesin geçmiş olsun. .

yanıt3
yanıt2
Mavikurt:

otobüsler terminale 15 dk geç kalınca firmaya çemkiriyor sunuz. Firmalarda belirlenen saatte durakta olması için şöförleri sıkıştırıyor. Şöförler ne yapsın işinden olmamak için kar yağmur aynı saatte orada olmaya çalışıyor.

26
4
yanıtYanıtla
Seren can:

Gerici belediyelerin olduğu bölgeler bak belediye hiç çalışmıyor hırsızlar oturdukları yerden ahkam kesiyor boş boş hizmet sıfır bunlara oy vermeyin

10
18
yanıtYanıtla
BOŞ BUNLAR:

seren hanım SADECE GERİCİ insanlar ancak sehir dışı olan bir kazayı belediyeye bağlar. . . . ŞAKAMISIN

yanıt1
yanıt2
01@ adanalı:

MB ASIL ÖKÜZ SENSİN bende muavinim ve o araç benim önümde devrildi araç hızlı değildi yolun kaygan olma sebebinden dolayı devrildi 2. Olarakta hiç bir şöför kolay kolay karlı havada hızlı araç sürmez o tamamen senin uydurman. Karlı bir günde gel şöförün yanına otur insanların canı için nasıl sıkıntıya girdiklerini gör KARGO TASIMIYORUZ İNSAN TAŞIYORUZ kardeşim bilip bilmeden Atma son olarakta araç perona 2 dakika geç girse yüzünüz eşkiyor. Bu emekçi insanların direksiyondaki sıkıntısı bilmeden arkandan atma

20
2
yanıtYanıtla
ÜLKEMİZ DÜZGÜN HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN:

01@ ADANALI: Arkadaş ilk önce sizin nezliniz, de bütün YAZ KIŞ YAĞMUR ÇAMUR FIRTINA demeden evlerinden Ailelerin, den Çocukların, dan ayrı uzaklarda ekmek parası için yollarda olan sadece kara değil deniz tren uçak olsun Hazreti ALLAH''ımdan Hayırlı Huzurlu Kazsız Belasız Sağlıklı ve Zararsız Ziyansız Vazifeler görevler dilerim. , şimdi gelelim ''Yobaz Savar'' rumuzlu gerçekte GEZİZEKALI tayfasına otobüs saatin, den yarım saat sonra perona gelse hemen kıyameti koparırsınız demedik laf bırakmazsın FO

yanıt0
yanıt1
mb:

adanalı öküz açta oku süleyman soylu ne demiş . . otobüs hızlı gidiyormuş değilmi ? noldu morardınmı. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title