Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara İl Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurdan Şanlı ve beraberindeki 107 kişiden oluşan heyet, Sincan'ı gezdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara İl Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurdan Şanlı ve beraberindeki 107 kişiden oluşan heyet, Sincan'ı gezdi.

Geziye Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın ve Leyla Altın da eşlik etti. Komisyon üyeleri ve yetkilileri ilçeye yapılan hizmetler hakkında, Başkan Hasan Altın tarafından bizzat bilgilendirildi. Sincan turuyla başlayan programda, Sincan Belediyesi Aşevi, Kültür Merkezi, Yaya Öncelikli Sokaklar, Çağlayan Caddesi Alt Geçidi, Şehitler Parkı ve çalışmaları süren Belören Dağı Kent Ormanı'nı gezerek bilgi alırken, AK Parti'li bayanlar Sincan'a hayran kaldıklarını ifade etti. Kültür ve Gösteri Salonu'nda, belediye hizmetlerine ilişkin tanıtım filminin izlenmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın, 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri'nden bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetler hakkında verdiği bilginin ardından, "Hükümetimizin başarılı icraatlarına paralel olarak, gerek Sincan Belediyesi olsun gerek diğer belediye başkanlarımız olsun, yerel yönetimler noktasında büyük projelere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Bu noktada, sizler gibi il ve ilçe teşkilatlarımızın vereceği destek, bizler için çok önemli" dedi. Ankara İl Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurdan Şanlı ise, "Gerçekten Sincan Belediye Başkanımız Hasan Altın'ın, Sincan'da çok şeyi değiştirdiğini gördük. Eline, koluna, yüreğine sağlık. Belediye başkanlarımız en güzeli ve en iyisini yapmak için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Kadın Kolları olarak bizlerde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title