Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Yenimahalle Belediyesi'nin Başlatmış Olduğu Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Yapmış Olduğu Hizmetlerle, Çağdaş ve Modern Kent Olma Yolunda Her Geçen Gün Önemli Mesafeler Katediyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin başlatmış olduğu Kentsel Dönüşüm Projeleri ve yapmış olduğu hizmetlerle, çağdaş ve modern kent olma yolunda her geçen gün önemli mesafeler katediyor.

Bu çalışmalar Yenimahalle'yi, esnafın da işyeri açmak için ilk tercih ettiği ilçelerden biri haline getirdi. Esnafın işyeri açmadaki ilk tercih nedenlerinden birisi, Yenimahalle'nin kolaylaştırıcı yaklaşımı, güleryüzlü hizmet kalitesi ve Yenimahalle'nin çağdaş ve modern kent kimliğine kavuşması teşkil ediyor. Yine, Yenimahalle Belediyesi'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatı verme süresini bürokratik işlemleri asgari düzeye çekerek standart 15 dakika gibi kısa bir süreye indirmesi de tercih de büyük etken teşkil ediyor.

Yenimahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 20-24 Kasım 2006 tarihleri arasında Yenimahalle Belediyesi'nce, 46 sıhhi ve 3 gayrı sıhhi olmak üzere toplam 49 işyerine iş yeri açma ve çalışma ruhsatı verildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar da yaptığı açıklamada, yapmış oldukları hizmetlerle Yenimahalle'yi Ankara'nın parlayan yıldızı haline getirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başlatmış oldukları Kentsel Dönüşüm Projeleri ve yapmış oldukları hizmetlerle Yenimahalle'nin hem vatandaşlar hem de esnaf tarafından çekim merkezi haline geldiğine dikkat çeken Duyar, "Yenimahalle'miz her yönüyle örnek bir ilçe olarak eğitimde, sanatta, sporda, kültürde, imarda, çevre düzenlemede hak ettiği noktaya gelmiştir. Daha çok yapacağımız işler var, daha çok çalışacağız.Esnafımız işyeri açmak için öncelikle ilçemizi tercih etmektedir. Bunda modern ve çağdaş kent kimliğine kavuşmamız büyük önem oluştururken, Yenimahalle Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz ruhsat verme süresini bürokratik işlemleri asgari düzeye çekerek 15 dakika gibi kısa bir süreye indirmemiz de etken oluyor. Artık, Yenimahalle'yi herkesin ticari faaliyet göstermek isteyeceği bir bölge haline getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi ticaret alanında da Yenimahalle Ankara'mıza örnek olacaktır. Yatırım yapmak, iş kurmak isteyen herkese elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title