Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Altındağ Belediyesi genişletilmiş ve altyapısı tamamlanmış cadde ve ana arterlerin yapımına hızla devam ediyor.

Altındağ Belediyesi genişletilmiş ve altyapısı tamamlanmış cadde ve ana arterlerin yapımına hızla devam ediyor.

Bölgenin önemli bulvarlarından biri olan Orhan Kemal Caddesi'nin yol yapım çalışmaları tamamlanarak, asfalt yapımına bugün başlandı. 4 kilometre boyunda 30 metre genişliğindeki yolun ilk 500 metresi sabah saatlerinde asfaltlanırken, Orhan Kemal Caddesi ile birlikte yılın ilk 8 ayında 36 bin ton asfalt yol yapıldı.

Konuya ilişkin bilgi veren Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Gökalp Yılmaz, Altındağ'ın önemli ana arterlerinden biri olan Orhan Kemal Caddesi'nin 30 Ağustos'a kadar tamamlanacağını bildirdi. Şimdiye kadar 36 bin ton asfalt kullanarak bölgede genişletilmiş ve altyapısı tamamlanmış yolların hızla bitirildiğine dikkat çeken Yılmaz, "Orhan Kemal'i elektrik direklerinden çevre düzenlemesine hatta yol çizgilerine kadar en kısa zamanda tamamlayacağız. Orhan Kemal'in ardından Yıldız Caddesi, Hacı Bayram Veli Caddesi, Ece Caddesi, 162'nci sokak ve Altınay Caddesi'nin devamını bitireceğiz. Yıl sonunda ise toplam 70 bin ton asfaltla Altındağ'ın bağlantı noktalarını oluşturan ana caddelerinin büyük bir bölümün yapımı tamamlanmış olacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title