Haberler

Ankara: Ak Parti'li Gülle'nin Sağlık Durumu

Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve beyninde ödem oluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle'nin ameliyat edildiği bildirildi.

Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve beyninde ödem oluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle'nin ameliyat edildiği bildirildi.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Gülle'nin kazada kırılan el ve ayak kemiklerinin bugün ameliyat edildiği belirtildi. Yaklaşık 5 saat süren ameliyat süresince Gülle'de herhangi bir komplikasyon gözlenmediği kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Amasya Milletvekili sayın Akif Gülle 16.7.2006 tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazasın müteakip, aynı gün yoğun bakım ünitemize yatırılarak tedavi altına alınmıştı. Kendileri, bugün itibariyle hastanemizde yatışının 6. günü içinde bulunmaktadır. Sayın Gülle bugün de uzman heyetimizce değerlendirilmiş ve kemik kırıklarının opera edilebileceği aşamaya gelindiğine karar verilmiştir. Bugün saat 11.00'de başlayan bir operasyonla hastanemiz başhekimi Prof. Dr. Nihat Tosun'un başkanlığındaki bir ekip tarafından hastamızda mevcut bulunan sol humerus, sağ el bileği, sağ tibia ve sol femur kırıkları implantla tespit edilmiş, sağ el bileğine kapalı redüksiyon ve alçı yapılmıştır. Yaklaşık 5 saat süren tüm operasyon süresince herhangi bir komplikasyon gözlenmemiştir. Hastamızın diğer bulguları ameliyat öncesi stabilliğinde seyretmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title