Haberler

Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu Oyunu Kullandı

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Eşi Işın Mumcu ile Birlikte Oyunu Çankaya Türkiye Noterler Birliği İlköğretim Okulu'ndaki 4399 Nolu Sandıkta Kullandı.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, eşi Işın Mumcu ile birlikte oyunu Çankaya Türkiye Noterler Birliği İlköğretim Okulu'ndaki 4399 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullandığı sınıftaki görevlilerle tek tek tokalaşan Anavatan Lideri Mumcu, ''Hayırlı olsun'' diyerek oy zarfını sandığa eşi Işın Mumcu ile birlikte attı.

Oy kullanma işlemlerini tamamlamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mumcu, seçimin dengeleri değiştirecek bir tablo, Türkiye'nin istikametini değiştirecek bir sonuç yaratmayacağını söyledi.

Mumcu, bir gazetecinin, ''Partiniz seçime girmedi. Tercihiniz ne yönde oldu?'' sorusunu şöyle yanıtladı:

''Tabii ki ben çok üzgünüm. Bunun tarifi mümkün değil. Ama biliyorsunuz söz orucu tutacağımı söylemiştim. Bu akşam saat 17.00 itibariyle orucumu açarım. Herhalde önümüzdeki günlerde geride bıraktığımız sürecin bütün hakikati ortaya çıkacaktır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title