Haberler

Anaokulu Öğrencilerinden Yılsonu Gösterisi

Van Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencileri Yılsonu Dolayısıyla Hazırladıkları Etkinlik Büyük Beğeni Topladı.

Van Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri yılsonu dolayısıyla hazırladıkları etkinlik büyük beğeni topladı.

Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen etkinlik için daha önceden hazırlanan kostümleriyle alkışlarla sahne alan minikler öğrenciler başarılı hareketleri ve replikleriyle izleyenleri büyüledi. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği gösterilerde çocuklar kendilerine verilen rolleri en iyi şekilde sundular. Minik öğrencilerin şiirler okuduğu, şarkılar söylerek dans ettiği etkinlik velilerinden büyük alkış aldı.

Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Müdürü Talat Toy, çocukların gelişmeleri ve sosyal açıdan kendilerini ifade edebilmeleri açısından bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Çocuklarımız yıl boyu okulda kazandığı bilgi ve becerileri sahnelediler. Öğrencilerimizin gösterdikleri cesaretlerinde dolayı kutluyorum. Okul öncesi eğitimin alt düzeyde olduğu ilimizde bu tür etkinliklerin yapılmasının okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hedefimiz tüm çocuklarımızı birinci sınıfa kayıt yapmadan okul öncesi eğitimden geçirmektir. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize ayrıca teşekkür ederim" dedi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonunda minik öğrenciler, izleyiciler tarafından ayakta akışlandı.

(FG-ŞA-Y) 18.05.2008 18:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title