Haberler

Amatör Futbolcular Derneği'nin "Bin Krampon" Kampanyası

Eskişehir'de, Amatör Futbolcular Derneği'nin Düzenlediği "Bin Krampon" Kampanyasına Destek Verenler Teşekkür Belgesi ile Ödüllendirildi.

Eskişehir'de, Amatör Futbolcular Derneği'nin düzenlediği "Bin Krampon" kampanyasına destek verenler teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Vahap Özbayer, düzenledikleri birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde yaptığı konuşmada, amatör sporu desteklemek maksadıyla başlattıkları kampanyanın hedefine ulaştığını belirterek, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Özbayer, konuşmasının ardından geceye katılan Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve diğer yetkililere 'Bin Krampon' kampanyasına katkılarından dolayı birer teşekkür belgesi verdi.

Vali Çalışıcı, Başkan Büyükerşen ile Sakallı, amatör sporun gelişmesi için yardımlarının bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

(OÖ)

21.04.2007 16:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title