Haberler

Amasya'ya 17 Milyon YTL

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz, Köy Altyapısını Destekleme (Köydes) Projesi'nin 2007 Yılında da Bütün Hızıyla Devam Ettiğini Söyleyerek, "Hükümetimizin Büyük Önem Verdiği Bu Proje Çerçevesinde Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ve İl Özel İdaresi İşbirliği ile Yürütülen Çalışmalarda İşlerin Verimli ve Süratli Sürdürülebilmesi İçin Bütün İmkânlar Seferber Edilmektedir" Dedi.

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz, Köy Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projesi'nin 2007 yılında da bütün hızıyla devam ettiğini söyleyerek, "Hükümetimizin büyük önem verdiği bu proje çerçevesinde Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ve İl Özel İdaresi işbirliği ile yürütülen çalışmalarda işlerin verimli ve süratli sürdürülebilmesi için bütün imkânlar seferber edilmektedir" dedi.

KÖYDES Projesi ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgilendirme yapan Vali Celaleddin Lekesiz ,"Projenin kapsamı ve gerçekleşmedeki başarısı dikkate alındığında, cumhuriyet tarihi boyunca köylerimize en büyük yatırım ve hizmet KÖYDES Projesi ile verilmiştir. Bugüne kadar başarıyla uygulanan KÖYDES projesi kapsamında verilen hizmetler 2007 yılında da tüm hızı ile sürdürülmektedir. Yüksek Planlama Kurulu'nun kararı ile Amasya merkez ve ilçelerdeki köylerin yol ve içme suyu işlerinde kullanılmak üzere toplam 17 milyon 608 bin YTL ödenek tahsis edilmiştir. 2007 yılı içerisinde hayata geçirilecek olan 199 projenin 153'ünün ihaleleri yapılmış olup, 30 projenin ihaleleri bir hafta içerisinde, kalan 16 projenin ihaleleri ise mümkün olan en kısa sürede tamamlanacaktır" diye konuştu.

Vali Lekesiz, Saraydüzü Kışlası inşaatının ihalesinin yeniden yapılması konusuna değinerek, "Bilindiği üzere yine Valilik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Saraydüzü Kışlası yeniden yapım işi ihalesi gerçekleştirilmiştir. 2 milyon 591 bin 172,91 YTL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan Saraydüzü Kışlası binasının yeniden yapım işini, yüzde 7 tenzilatla MBA İnşaat Şirketi almıştır. Diğer bütün ihalelerde olduğu gibi açıklık ve rekabet ilkelerine önem verilip, sadece kamu yararı gözetilerek yapılan bu ihale, valiliğimiz tarafından baştan sona kadar video kameraya da alınmıştır. Valinin herhangi bir yerde, herhangi bir kişi veya kurumun ricası ile herhangi bir firmaya öncelik veya ayrıcalık tanıması söz konusu olamaz, olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır" şeklinde konuştu.

(DY-SA)

05.05.2007 14:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title