Haberler

Ali Kulaksızoğlu Başkan Adaylığından Çekildi

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında Başkan Adaylığını Açıklayan Ali Kulaksızoğlu, Adaylıktan Çekildi.

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında başkan adaylığını açıklayan Ali Kulaksızoğlu, adaylıktan çekildi.

Adaylığını ve hedeflerini 6 gün önce düzenlediği basın toplantısında açıklayan Kulaksızoğlu, ''Adaylıktan çekilerek Yıldırım Demirören'in Genel Kurul'da önünü açtım'' dedi.

Yaptığı yazılı açıklamada, ''Beşiktaş'ın yeni dönem başkanı sayın Yıldırım Demirören'dir'' diyen Kulaksızoğlu, şöyle devam etti:

''Camiamız için hayırlı olsun. Ancak, bundan önceki yönetimi süresinde gerek sportif, gerekse mali açıdan kulübümüzü içine sürüklediği açmazlar ortadadır. Sayın başkana yeni yönetim döneminde başarılar dilerken, bundan önceki yönetimindeki hatalarını unutmak ve göz ardı etmek Beşiktaşlılık duruşuyla bağdaşmaz. Bu nedenle, genel kurulda oy kullanma hakkı kazanmış tüm kongre üyelerini, Beşiktaş aşkına genel kurula katılmaya, ve oylamada 'beyaz oy' kullanmaya davet ediyorum.''

Ali Kulaksızoğlu, seçimlere hazırlıksız yakalandıklarını ve yeterli bir çalışma yapamadıklarını, bunun da çekilme nedenlerinden biri olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title