Haberler

Alevlere teslim olan dairedeki kuşu itfaiye kurtardı

Güncelleme:

Aksaray'da 5 katlı apartmanın 4. katındaki dairenin balkonunda çıkan yangında mutfak kısmı alevlere teslim olurken, kapıyı kırarak içeriye giren itfaiye ekipleri evde bulunan kuşu kurtardı.

Aksaray'da 5 katlı apartmanın 4. katındaki dairenin balkonunda çıkan yangında mutfak kısmı alevlere teslim olurken, kapıyı kırarak içeriye giren itfaiye ekipleri evde bulunan kuşu kurtardı.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Paşacık Mahallesi 1613. Sokak Çamlıca Palas Sitesi B Blok 4. kattaki evde çıktı. Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte memur olan Fatih Atila (43) ve İlknur Atila (39), sabah 2 çocukları ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra evden çıktı. Çocukları okula bıraktıktan sonra iş yerlerine geçen çiftin evlerinin mutfak balkonunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kullanılmayan eşyaların bulunduğu balkonda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek dairenin mutfağına da sıçradı. Evden yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen doğalgaz ve elektrik arıza ekipleri, binadaki gaz ve elektriği keserek önlem aldı. İtfaiye ekipleri, yangın merdiveniyle dairenin mutfak kısmına ulaşarak alevlere müdahale etti. İçeride birilerinin olması ihtimaline karşı dairenin kapısını balyozla kırarak içeri giren itfaiye, kimsenin bulunmadığı mutfakta kafeste bulunan kuşu alarak dışarıya çıkardı. Kafesteki muhabbet kuşu itfaiye tarafından aşağıya indirildikten sonra ev sahiplerinin komşularına teslim edildi.

Yangın haberini alarak eve gelen Fatih Atila, "Kimse yok, çocuklar okuldaydı. Her şeyi çektim, fiş falan yok" diye konuştu.

İtfaiye ekipleri bilgi almak isteyen ev sahibinin eşi İlknur Atila'ya, "İçeride kimse yok. Kuşunuzu da kurtardık" dedi. İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdükten sonra evde yaptığı incelemede yangının çıkış nedenini tespit edemedi. Polis ekipleri de yangınla ilgili evde inceleme yaptı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title