Haberler

Aldıklarının Hakkını Vermiyorlar

Oynadıkları filmlerden milyon dolarlar alan yıldızlar, yapımcılarına her zaman büyük paralar kazandırmıyor.

REESE WITHERSPOON

Daha çok rol aldığı romantik komedilerle tanınan Reese Witherspoon'un 2010 yılında vizyona giren son filmi, yalnızca 17,8 milyon dolarlık gişe hasılatı yaptı. Oyuncunun; bir önceki yıl gösterime giren iki filminin gişesinin ise çok daha da kötü olduğu belirtiliyor.

WILL FERRELL

Ünlü komedyen Will Ferrell rol aldığı projelerin başarılı olması için yeterli olmuyor. Yapımcılardan milyon dolarlar kazanan Ferrell'in yer aldığı filmler, gişede hayal kırıklığı yaratıyor. Düzenlenen galalar ve filmin vizyona girmeden önce yapılan tanıtım çalışmaları bile filmleri gişede kurtarmaya yetmiyor.

NICOLE KIDMAN

Tom Cruise'dan ayrıldıktan sonra porselen gibi cildi ve kusursuz vücut hatları sayesinde Hollywood'un parlak isimlerinden biri olan Nicole Kidman, son yıllarda sinema severlerin sevdiği oyunculardan biri değil. Kidman, film başına milyon dolarlar alıyor olsa da yer aldığı yapımlar gişede büyük hayal kırıklığı yaşatıyor.

DENZEL WASHINGTON

Ünlü oyuncu Denzel Washington da yapımcıların gereğinden fazla para ödediği isimlerden biri. Washington'a filmin prestiji için milyonlarca dolarlık bir çek veriliyor. Ancak onun ismi beklenen gişe hasılatını getirmiyor.

DREW BARRYMORE

Henüz çocukluk yıllarında sinemaya adım atan Drew Barrymore, iyi bir oyuncu ve yönetmen olarak kendini ispat etmiş olsa da gişede beklenen etkiyi yaratamıyor. Barrymore, yapımcıdan aldığı her bir dolara karşılık, filmin 40 sent kazanmasını sağlıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title