Haberler

Albay'ın Evinde Arama

Gözaltına Alınan ve Erzurum'a Götürülmesi Beklenen Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gençoğlu'nun Evi de Aranıyor.

Eskişehir Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun gözaltına alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının isteği doğrultusunda Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, cumhuriyet savcıları ile bazı askeri savcılar Alay Komutanlığına gitti.

Burada yasal prosedürün yerine getirildiği ve Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun Erzurum'a götürüleceği öğrenildi.

Erzincan Alay Komutanlığı görevinden 30 Ağustos 2009'da Eskişehir'e atanan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun Erzincan'daki bir çalışmayla ilgili olarak gözaltına alındığı bildirildi.

LOJMANI İLE KUŞADASI'NDAKİ YAZLIĞINDA DA ARAMA YAPILDI

Eskişehir'de gözaltına alınan ve Erzurum'a götürülmesi beklenen Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun makamının ardından konakladığı lojmanı ile Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki yazlığında da arama yapıldığı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun makamında yapılan aramadan sonra cumhuriyet savcıları, askeri savcılar ve yetkililer, Arifiye Mahallesi'ndeki lojmana geçti.

Polisler, savcıların, askeri yetkililerin ve avukatın nezaretinde Kıdemli Albay Gençoğlu'nun konakladığı lojmanda arama yapmaya başladı.

Öte yandan, Kıdemli Albay Gençoğlu'nun, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Özaydınkent sitesindeki yazlığında da arama yapıldığı öğrenildi.

Kıdemli Albay Gençoğlu'nun, arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Asker Hastanesindeki muayenesinden sonra Erzurum'a götürüleceği bildirildi.

Erzincan Jandarma Komutanlığı görevinden 30 Ağustos 2009'da Eskişehir'e atanan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun Erzincan'daki bir çalışmayla ilgili olarak gözaltına alındığı bildirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title