Haberler

Akp İlçe Örgütünden Savaş Karşıtı Eylem

Akp Teşkilatında Savaş Karşıtı Sesler Yükselirken İlk Olarak Bir İlçe Örgütü Orta Doğu'da Yaşanan Savaşa Ve İsrail'e Karşı Etkinliklere Başlıyor. Akp Eminönü İlçe Örgütü, Yarın"Duyarlılık Kampanyası" Başlatarak"Ortadoğu’da İsrail’in Lübnan’ı İşgaliyle Başlayan Savaşa Ve Yaşanan İnsani Dramına Karşı Tüm Türkiye’yi Duyarlı Olmaya" Davet Edecek.

AKP'nin yerel örgütleri Orta Doğu'da yaşanan çatışmalara ve İsrail politikalarına karşı etkinlikler yapmaya başladı. AKP Eminönü ilçe örgütü, Lübnan'da yaşanan "savaşa ve insanlık dramına" karşı, “Duyarlılık Kampanyası” başlatarak "Yaraları Beraber Saralım, Hemen Şimdi" sloganıyla Yeni Camii Meydanında savaşa karşı çağrı yapacak.

AKP Eminönü İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, yarın cuma namazı sonrası Yeni Camii yanında düzenlenecek eyleme AKP Eminönü İlçe Başkanı Hidayet Işık ve partililer de katılarak vatandaşlara savaş karşıtı broşür ve etiketler dağıtacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title