Haberler

Akçakoca Belediye Başkanı Albayrak

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ara verdiği basın toplantılarına 7 ay sonra başladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ara verdiği basın toplantılarına 7 ay sonra başladı.

Toplantıda son dönemde yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Albayrak, ilk olarak ilçede yapımı devam eden terminal ile ilgili olarak "Terminal inşaatı devam ediyor fakat istenilen hızı yakalayamadık. Buda müteahhitten kaynaklanıyor ve gerekli uyarılarını yaptık. Nisan sonuna kadar bitmesi gerekiyor ve şu anda 2 aylık gecikme söz konusu. Konuşulanlar gibi para söz konusu değil. Fakat şu anda alacaklarını dondurduk, işlerini istediğimiz şekilde yaparsa ve o hızı yakalarsa para ödemeye başlarız" dedi.

Başkan Albayrak birinci etap sahil projesi ile ilgili olarak ise "Sahil Projesi 1. etap düzenlemesi Aralık ayı sonunda bitecek. Bu gecikme bizim projeye ek ilaveler yapmamızdan kaynaklandı. Gergi çadırları hazır, bunları aldığımız firmanın çadırlarla ilgili 30 senelik garantisi var. Bu konuda hiçbir sıkıntı yaşanmayacağına inanıyorum. 2. etap Sahil Projesi ise Eski Çınar Oteli ile Çuhallı Çarşısı arasında olacak" dedi. Başkan bu projenin ihalesini yapıp Ocak ayında başlayıp Haziran ayında bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Ayazlı Mahallesinde taş duvar çalışmalarının devam ettiğini ve bu çalışmalarında 2 aylık bir süre alacağını belirten Başkan Albayrak yaz sezonuna kadar Akçakoca kabuğunu kıracak şekilde girecektir diyerek iddiasını yeniledi.

Doğalgaz çalışmaları biten Başar Caddesi ve Hacıoğlu Sokakta baskı beton ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini işaret eden Albayrak, sokak sağlıklaştırma projeleri Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylandığını ve kısa sürede çalışmaların biteceğini belirtti.

Yağmur sonrası yaşanan sıkıntılar ile ilgili olarak ise Başkan Albayrak "Bizim kanalizasyonlarımız yağmura göre yapılmamış, eksiklerimizi gördük ve tamamlayacağız çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Başkan Albayrak, Kadınlar Plajı Havuz Projesi ile ilgili projelerin hazırlandığını ve gerekli müracaatlarını yaptıklarını ve izin beklediklerini, sokak sağlıklaştırma projelerinin uygulanması için Yalı Mahallesindeki bina sahiplerine tek tek tebligat yapılarak bina cephesinden dışarı çıkan sundurma ve tente gibi ek ilavelerin söktürüldüğünü aktardı.

Başkan Albayrak son olarak ilçede yapılacak olan baraj ile ilgili olarak "Baraj'ın mimarı eski Belediye Başkanımız Nazmi Çiloğlu'dur. Bu baraj Akçakoca ve bölgemizin su ihtiyacını rahatlıkla kaldıracak şekildedir" dedi.

(AY)

20.12.2012 13: 50: 39

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Albayrak Akçakoca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title