Haberler

AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Temel Coşkun:

AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Temel Coşkun, "Türkiye'nin, İhlas Holding Gibi İstihdam Üreten Kuruluşlara İhtiyacı Var" Dedi.

AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, "Türkiye'nin, İhlas Holding gibi istihdam üreten kuruluşlara ihtiyacı var" dedi.

Yalova'da bulunan İhlas Yalova Evleri çalışanlarını ziyaret eden Coşkun, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün tarafından karşılandı.

İhlas çalışanlarıyla birlikte yemek yiyen Coşkun, burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Türkiye ve Yalova'nın durumuna değinen Coşkun, "Türkiye'nin ve tabii ki Yalova'nın en büyük problemlerinin başında işsizlik geliyor. Bu yüzden iş istihdamı sağlayacak kuruluşların ülkemize kazandırılması geliyor. Bu noktada İhlas Holding ve İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'i tebrik ediyorum. Zira İhlas her gittiği yere iş, aş ve istihdamı birlikte taşıyan önemli kuruluşlarımızdan birisi durumundadır.

Ülkemizin İhlas Holding gibi kuruluşlara ihtiyacı vardır" dedi.

"TÜRKİYE İTİBARINI AK PARTİ İLE KAZANDI"

Konuşmasında, ülkenin içerisinde bulunduğu duruma da yer veren Coşkun, "AK Parti iktidara geldiğinde, Türkiye dışarıda adeta yok kabul edilen bir ülke

konumundaydı. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti hükümeti

icraatlarıyla, politikalarıyla ve dik duruşuyla bu ülkenin itibarını dışarıda yeniden kazandırmıştır. Bugün ülkemizin ekonomisi canlanmış, istikrar hakim olmuş durumdadır. Koalisyon hükümetleri dönemindeki belirsizlik ortamı yok olmuştur" şeklinde konuştu.

Temel Coşkun, "Yalova artık alt yapısını hazırlamış, ihtiyaç duyduğu fakültelerine kavuşmuş bir şekle geldi. Bundan sonraki adım artık Yalova Üniversitesi'nin kurulması için atılacaktır. 2 kişi ile Meclis'e gittiğimizde daha kuvvetli olacağız. İşte o zaman bu üniversitenin ilimizde kurulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Hem de sıradan bir üniversite için değil, yabancı dille eğitim veren büyük bir üniversite için uğraşacağız" dedi.

Yemeğe, İhlas Holding Bursa Bölge Müdürü Abdurrahman Özaydın, İhlas Yalova Evleri Müdürü İbrahim Bolater ve İhlas çalışanları katıldı.

(SÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title