Haberler

AK Parti Uşak Milletvekili Altay'ın Esnaf Ziyareti

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi muhalefet partilerini eleştirerek, "Kaos ve kutuplaşma üzerinden siyaset yapanların halka sunduğu somut hiçbir projesi yok." dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi muhalefet partilerini eleştirerek, "Kaos ve kutuplaşma üzerinden siyaset yapanların halka sunduğu somut hiçbir projesi yok." dedi.

Altay, seçim çalışmaları kapsamında Eşme ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Partisinin bugüne kadarki icraatlarını ve önümüzdeki dönemle ilgili projelerini anlatan Altay, muhalefet partilerini eleştirdi.

Seçimler öncesi muhalefet partilerinin kaos ve kutuplaşma üzerinden siyaset yaptıklarını belirten Altay, muhalefet partilerinin halka sunduğu somut projeleri olmadığını söyledi.

Altay, "Yaklaşık 32 milyon liralık altyapı yenileme projesi devam ediyor. Eşme ilçemiz uzun yıllar hizmete açtı ve 30 Mart 2014'te belediyemiz AK Parti'ye emanet edildi. Halkın emanetine bugüne kadar hep sahip çıkan ve gözü gibi koruyan AK Parti hükumetleri ve ona bağlı yerel yönetimler başarıdan başarıya koşuyor." dedi.

24 Haziran seçimlerinin Uşak ve Türkiye için önemine de değinen Altay, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan ve bugüne kadar her zaman için hizmeti kendisine gaye edinen AK Parti hükümetleri halkın karşısına hep yaptığı işler ve üzerine inşa edeceği hizmetlerle çıkıyor. Muhalefet ise halka her hangi bir hizmeti taahhüt edemiyor. İş yapan ve yapmayan arasındaki en büyük fark burada ortaya çıkıyor. Bizler 2023, 2053 ve 2071 neler yapacağımızı ve geleceğin Türkiye'si için nasıl çalışacağımızı ifade ediyoruz."

Altay, esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Ak Parti Altay Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title