Haberler

AK Parti Pamukkale Teşkilatı'ndan Başkan Zolan'a ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Necip Türk milletinin hizmetkarlığını yapmaktan onur ve kıvanç duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, "Denizlimiz ve ülkemizin yarınları için taş üstüne taş koymaya devam ediyoruz" dedi. 19. 11. 2021 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı'nı kabul etti. Ziyarete, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, kabul için Başkan Osman Zolan'a teşekkür ederek, "Sizlerin öncülüğünde, vatandaşlarımızın desteği ve duası ile tüm ekibimizle beraber tevazu, samimiyet ve gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz her zaman biriz, beraberiz. Necip milletimizin hizmetkarlığını yapmaktan onur ve kıvanç duyuyoruz. Denizlimiz ve ülkemizin yarınları için taş üstüne taş koymaya devam ediyoruz. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun" diye konuştu. . Benzer Başlıklar

Başkan Zolan Büyükşehir Belediyespor sporcularını uğurladı

EVDE SAĞLIK, 4 YAŞINDA

Aktepe Mahallesi'nde su kesintisi

Özlemle…

Büyükşehir'den Atatürk'ü anma programı

Vali Atik ve Başkan Zolan'dan konservatuara ziyaret

Kaynak: Habermetre / Toplum

Osman Zolan Pamukkale Hisarcık Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title