Haberler

AK Parti'li Vekil Adayı, Sağda Birleşme Çabalarını Gönülsüz Evliliğe Benzetti

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, Sağda Birleşme Çabalarını Gönülsüz Bir Evliliğe Benzeterek, "Duygusal Olmayan, Zorunlu Bir Evlilik Nikah Masasından Geri Döndü" Dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mehmet Erdem, sağda birleşme çabalarını gönülsüz bir evliliğe benzeterek, "Duygusal olmayan, zorunlu bir evlilik nikah masasından geri döndü" dedi.

Aydın'da seçim çalışmalarına başlayan Mehmet Erdem, Anavatan Partisi ve Demokrat Parti'nin (DP) olumsuzlukla sonuçlanan birleşme çabalarıyla ilgili olarak, iyi niyet ve samimiyet olmadan başlatılan çabaların sonucunun gözler önüne serildiğini belirtti. İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Türk siyasi yaşamına önemli simalar kazandırdığını, bu okuldan mezun olan mühendislerin toplum mühendisliği alanında çalışmalar yaptığını söyleyen Erdem, bunun son örneğinin Anavatan Partisi ve DP'nin birleşme çabalarında

yaşandığını kaydetti. Bu girişimlerin sonunun hüsranla bittiğini belirten Erdem, "Duygusal olmayan, zorunlu bir evlilik nikah masasından geri döndü. İyi niyet ve samimiyet her mesleğin özüdür. Son dönemde yaşadığımız olayların iyi niyet ve samimiyet içerisinde yönetilmediği kanaatindeyim. Gelinen noktada DP'nin barajı aşması mümkün değildir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında yaşananlar halkın, siyasi partilerin gerçek niyetlerini anlamasını sağladı. Son dönemde beceriksizce atılan adımlar, bu siyasi

görüşlerin Türkiye'yi yönetemeyeceğini açıkça gözler önüne sermiştir. 4-5 milletvekilini bir arada tutamayan bir anlayış, Türkiye'yi nasıl yönetir?" dedi.

23. dönemde Meclis'in yine iki partiden şekilleneceğini savunan Mehmet Erdem, buna karşı bazı siyasi partilerin Meclis'e girme konusunda plan ve projeler hazırladığının altını çizdi. Erdem, "Türkiye'nin partisi olan AK Parti, seçmeninin desteğiyle daha da güçlü bir şekilde iktidar olacaktır. AK Parti'yi iktidar yapmamak için hazırlanan plan ve projeleri hazırlayanlar, bu çabalarıyla Türkiye'ye yazık ettiklerinin farkındalar mı? Ben farkında olduklarına inanıyorum ve onları insafa davet ediyorum" diyerek

ülkedeki huzur ve istikrarın korunmasını istedi.

Erdem, 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'nin ilde 4 vekil çıkarmasının başarı olmayacağını belirterek, hedeflerinin 8 vekilden 6'sını almak olduğunu söyledi.

(İK-Mİ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title