Haberler

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Kavaf Adıyaman'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları Genel Başkanı Selma Kavaf Adıyaman'a Gelerek, Partisinin Genişletilmiş Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'na Katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları Genel Başkanı Selma Kavaf Adıyaman'a gelerek, partisinin Genişletilmiş Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili A. Faruk Ünsal, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, İl Başkanı Ahmet Aydın, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Özbilgin, Kadın Kolları İl Başkanı Zeliha Akbaş, Gençlik Kolları İl Başkanı Ali İde ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Kavaf, AK Parti içerisinde bayanların çok güzel teşkilatlandıklarını söyledi. Kavaf, "Partimizin siyaset yapma tarzında iki nokta var. İyi teşkilatçılık, iyi belediyecilik. Partiyi iktidara taşıyan ve iktidarda tutacak olan budur. Çalışma, motivasyonu yüksek, organizasyon kabiliyeti gelişmiş, gönüllü bir disiplinle çalışmaları yürütmek teşkilatın işidir. Partimizde erkekler kadar bayanlar da çok iyi teşkilatlandılar. Bayanların desteğiyle bu parti en ön sırada yürümektedir. Bayanlar olarak biz, AK Parti çatısı altında yer almakla hepimiz 'ben siyaset yapma kararı verdim' iradesini gösterdik. Tabii ki bu iradenin sorumlulukları var. Bu da 'ben bireysel sorumluluklarımı geri plana ittim, toplumsal bir sorumluluk üstlendim' demektir. Siyaset yapmak isteyen kişinin sağlam kişiliğe sahip olması gerekir. Bunun için de özgür olmak gerekir. Özgür kişi; kişiliği ve kimliği olan, ilkeleri olan, ideali olan, mücadele azmi olan demektir" dedi.

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Zeliha Akbaş da, "Bizler halktan kopuk bir siyasetin başarılı sonuçlar getirmeyeceğini ve halkımızın derdiyle dertlenmedikçe mesafe kat edemeyeceğini düşünüyoruz. Hükümet ve parti yetkililerimizin uğraşları sonucu gerçekleşmiş olan icraatları halkımızla paylaşmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Diğer siyasi partilerin halkla paylaşacağı icraatı bulunmazken, bizler bu icraatları anlatırken zaman konusunda sıkıntı çekmekteyiz. AK Parti Hükümeti döneminde eğitim, sağlık, tarım, ekonomi başta olmak üzere her alanda başarılı hizmetlere imza atmıştır. Bu başarılarda kadınların önemi büyüktür" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise, AK Parti'li kadınların başarısına değinerek, "Biz, seçilmişler olarak sizlere karşı borçluyuz. Bu borcumuzu yerine tam olarak getirdiğimizi söyleyemeyiz. Ama yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Evinizde işinizi yaparken diğer yandan seçim döneminde ve sonrasında yaptığınız çalışmalarla bizlere destek oluyorsunuz. Ben bunu bizzat seçimde gördüm. Belediye olarak bayanlara gösterdiğimiz önemin göstergesi olarak açmış olduğumuz Bayanlar ve Engelliler Çarşısı, Tekstil Eğitim Merkezi ve inşaatı devam eden huzurevinin yanı sıra kadın sığınma evi kuruyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Ünsal'ın konuşmasının ardından İl Başkanı Aydın, 34 bin üyelerinin olduğunu bunun 7 bin 900'ünün bayan olduğunu ifade etti.

(AA-ST-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title