Haberler

AK Parti İl Başkanlığı'ndan Miting Sonrası Değerlendirme

AK Parti'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Dün İzmir'de Gerçekleştirdiği Mitingi Değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başbakan Erdoğan'ın İzmir Mitingi'nde AK Parti'nin Herkesi Kucaklayan Bir Merkez Partisi Fotoğrafı Verdiğini Söyledi. Bu Fotoğraf Karelerindeki Demokratik Şahlanışın İzmir'den Türkiye'ye Dalga Dalga Yayıldığını İfade Eden Aydın Şengül, Bu Miting...

AK Parti'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün İzmir'de gerçekleştirdiği mitingi değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başbakan Erdoğan'ın İzmir Mitingi'nde AK Parti'nin herkesi kucaklayan bir merkez partisi fotoğrafı verdiğini söyledi. Bu fotoğraf karelerindeki demokratik şahlanışın İzmir'den Türkiye'ye dalga dalga yayıldığını ifade eden Aydın Şengül, bu mitingle birlikte diğer partilerin İzmir'de miting yapma cesaretlerinin kırılacağını düşündüğünü belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın İzmir Mitingi'nin bayram şenliği içinde geçmesi nedeniyle tüm İzmirlilere, partinin tüm teşkilatlarına ve güvenlik güçlerine gösterdikleri ilgi ve katkılardan dolayı teşekkür eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül şöyle konuştu: "Gündoğdu Meydanı'nı aşırı sıcağa karşın dolduran güzel İzmir'in demokrat yüzlü insanları Başbakanını bağrına basmış, İzmir'in solun kalesi değil, demokrasinin kalesi olduğu gerçeği bir kez daha tescil edilmiştir. Başbakanımız İzmir'e gönül vermiş, yüzün üzerinde yatırım için de düğmeye basmıştır. Yine söylüyorum, bu mitingten sonra başka partilerin İzmir'de miting yapma cesaretleri iyice kırılmış, hatta tükenmiştir. Çünkü Başbakanımızın deyişi ile 'cek-cak'dan başka söyleyecekleri bir şey yok. Çünkü onların söylediklerinin aksine 8 Temmuz İzmir Mitingi'nde, AK Parti'nin herkesi kucaklayan, barış, huzur ve kalkınma vadeden bir merkez partisi olduğunun fotoğrafı verilmiştir. Bu merkez partisi fotoğrafı tüm Türkiye'ye demokratik şahlanış olarak dalga dalga yayılacaktır. Başbakanın İzmir mitingi toplumsal şahlanışın fotoğrafıdır"

(EY-YK)

09.07.2007 15:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title