Haberler

AK Parti İl Başkanı Uzun'dan Muhelefete Uslup Tepkisi...

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, Zonguldak'taki Muhalefetin "Çamur At, İzi Kalsın" Politikası Yaptığını Belirterek, Eleştiriye Açık Olduklarını Vurguladı.

AK Parti Zonguldak il Başkanı Celil Uzun, Zonguldak'taki muhalefetin "Çamur at, izi kalsın" politikası yaptığını belirterek, eleştiriye açık olduklarını vurguladı.

AK Parti il başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Celil Uzun, CHP il Başkanı Ali Koçal'ı ismen, diğer muhalefet il başkanı ve Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık'ı isim vermeden eleştirdi.

BELDES Projesinde hiçbir zaman parti ayırımı yapılmadığını ifade eden başkan Celil Uzun, "Tüm beldelerimize eşit davrandık. Nüfusa göre beldelerimize para aktarılmıştır. 580 bin YTL. beldelerimize ayrı yardım yapılmıştır. Biz Zonguldak'a hizmetimizi devam ettirirken eleştiriler elbette olacaktır ama 'çamur at, izi kalsın' şeklindeki eleştiriler hoş değildir. CHP il başkanı BELDES programında sadece AK Partili beldelere para aktarıldığını söylüyor. Ama buradan okumadığı ve anlamadığı ortaya çıkıyor. Araştırmış olsaydı bütün beldelere eşit düzeyde para aktarıldığını görecekti. Bu talihsizliktir, kendisi için üzülüyorum. Bizler için rant peşinde olduğumuzu söylüyorlar. Kendileri 20 tane bankayı batırdı. Bunlar unutuldu mu" dedi.

Kendilerinin polemik konusu yapmamak için konuşmadığını söyleyen Uzun, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a da üstü kapalı eleştiriler gönderdi. Başkan Celil Uzun, "Zonguldak'ta Ali Dibo iki tane var. Zonguldak'ta iki tane şovmen var. Aynı şeyleri konuşup konuşup duruyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Biz tertemiz insanlarız. Sandık başında onlara bir şamar daha atacağız. İnşallah akıllarını başlarına toplarlar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı konusunda teşkilat olarak genel başkanlarına destek verdiklerini belirten Uzun, "Onun dışında Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek isteriz. Sadece biz değil bizim dışımızdaki 80 il başkanı da Köksal Toptan'ın Cumhurbaşkanlığına sıcak bakıyor. Toptan, Cumhurbaşkanı olsa da olmasa da biz büyük bir başarı elde ettik. Kişiliği ve devlet tecrübesiyle Cumhurbaşkanlığına yakışacağını düşünüyoruz" dedi.

(OS-İÇ)

20.03.2007 19:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title