Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur'dan CHP'ye Sert Eleştiri

CHP'nin "Türkiye işgal altında" iddiasına da yanıt veren Uğur, "Türkiye suni gündemlerle, 'laiklik elden gidiyor, şeriat geliyor' teraneleriyle ülkeyi yoran CHP zihniyetinden kurtulmuştur." dedi.

CHP'nin "Türkiye işgal altında" iddiasına da yanıt veren Uğur, "Türkiye işgal altındaymış. Kim işgal etmiş' Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi'nin işgali altındaymış! Halbuki şunu söyleyemiyor. Ülke vesayetçi, darbeci zihniyetin işgalinden kurtulmuştur. Türkiye 'Dersim'de analar ağlamadı mı, yine analar ağlasın' diyen CHP'nin vesayetçi zihniyeti ve işgalinden kurtulmuştur. Türkiye 27 Nisan e-bildirisine alkış tutan CHP zihniyetinin işgalinden kurtulmuştur. Türkiye suni gündemlerle, 'laiklik elden gidiyor, şeriat geliyor' teraneleriyle ülkeyi yoran, Fadime Şahin-Ali Kalkancı senaryolarıyla, tiyatrolarıyla milleti işgal eden CHP zihniyetinden kurtulmuştur. Yıllarca Meclis'in duvarında 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' yazmasına rağmen iktidarları muktedir etmediler, siz iktidar oluyorsunuz ama onlar hep darbecileri davet ettiler" diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Seçimlere geçildiğinde ise Recep Şeker başkanlığında tek liste çıktı. 400 delegenin oy kullandığı seçimde yeni yönetim kurulu; Recep Şeker, Abdullah Altıntaş, Ali Kama, Ali Silcan, Bahriye Kofoğlu, Cemil Çetin, Emin Demirbaş, Ersin Boşverdi, Hatice Cenk, Hatice Kübra Altunöz, Hayri Şayan, İbrahim Mutlu, İlhan Ay, İsmail Eren, Mehmet Ali Gedik,Şehri Güner, Mesut Ünal, Murat Avcıalp, Naci Derya, Nurettin Asar, Onur Özsaygı, Orhan Nayir, Sevgi Kalay, Sezai Doğan, Şaban Aygören, Şükrü Bakır, Tuğba Ayan, Turhan Bizsan, Zeki Burmalı, Zeki Kurtulmuş'tan oluştu.

Seçimlerde 165 kişilik il delegasyonu da belirlendi. Balıkesir eski belediye başkanı Sabri Uğur, İl Genel Meclisi eski başkanı Mehmet Akif Okur, eski milletvekili İsmail Özgün de delege seçildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title