Haberler

AK Parti Gaziantep milletvekili Bakbak'tan eşi tarafından doğum sonrası bıçaklanan anneye ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Gaziantep milletvekili Bakbak'tan eşi tarafından doğum sonrası bıçaklanan anneye ziyaret -AK Parti Gaziantep milletvekili Derya Bakbak: -"Toplumsal kenetlenmeyle şiddete karşı kalkan olmalıyız"GAZİANTEP - AK Parti Gaziantep milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi Dr.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Bakbak'tan eşi tarafından doğum sonrası bıçaklanan anneye ziyaret

- Ak Parti Gaziantep milletvekili Derya Bakbak:

-"Toplumsal kenetlenmeyle şiddete karşı kalkan olmalıyız"

GAZİANTEP - AK Parti Gaziantep milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi Dr. Derya Bakbak, Gaziantep'te doğumdan sonra hastane yatağında eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan Güldane Yırtıcı'yı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yırtıcı'dan olay günü yaşadıklarını dinleyen Bakbak, vahşet boyutuna varan kadına yönelik şiddete ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ülkece üzüldük, ülkece yüreğimiz yandı. Cümleler boğazımızda düğümlendi; önce Kırıkkale'de Emine Bulut'a yönelik vahşet, sonra Gaziantep'te hastane odasında doğum yapan Güldane kardeşimize yönelik eş saldırısı. Bu caniliği bu vahşeti kabullenmek mümkün değildir. Emine Bulut'a Allah'tan rahmet, Güldane kardeşime acil şifalar diliyorum. Emine Bulut cinayetinde insanlık dışı saldırının en acı tanığı olan kızımız bize emanettir. Onun feryatları insanlığımızdan utandırdı bizleri. O yavrunun çığlığı hepimizi çok derinden sarstı. O gün Emine Bulut ölmedi, insanlık öldü. Bu zulüm, bu canilik ne insanlıkla, ne İslam ile bağdaşır. Dinimizde kadının canı, onuru ve hakları dokunulmazdır, emanettir. Nitekim bu yolda bize en önemli rehber olan Peygamber Efendimiz "Sizin en hayırlınız eşine karşı en hayırlı olanınızdır" diye buyurmuştur. Eşine çocuğunun gözü önünde bu vahşeti yaşatan caniyi de hastane odasında yeni doğum yapan bir anneye saldıran vicdansızı da lanetliyorum. Bu düşüncelerle bir kez daha Emine Bulut başta olmak üzere vahşeti yaşayarak kaybettiğimiz tüm kardeşlerime Allah'tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milletvekili Gaziantep AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title