Haberler

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 2021 yılı bütçesini değerlendirdi Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 2021 bütçesinin vatandaşa hizmet bütçesi olduğunu bildirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 2021 bütçesinin vatandaşa hizmet bütçesi olduğunu bildirdi.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ök, yaptığı yazılı açıklamada, aralıksız olarak 2 hafta Genel Kurulda görüşülen, 2021 yılı bütçesinin kabul edildiğini hatırlattı.

Bütçede vatandaşa hizmet olarak gidecek ödemelerin payının artırıldığına dikkati çeken Ök, şunları kaydetti:

"Bütçenin neredeyse yarısının doğrudan faiz harcamalarına gittiği yıllardan, yüzde 90'ının vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğu bütçelerin yapıldığı dönemlere gelmekten memnuniyet duyuyorum. 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin temel misyonu; tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle siyasi ve ekonomik bakımdan küresel bir yeniden yapılanma sürecinde bulunduğumuz şu dönemde, Türkiye ekonomisinin yoluna daha da güçlenerek devam etmesini sağlamaktır. Savunma sanayindeki şahlanışımızdan, sağlıkta yerli solunum cihazı üretmemize ve salgına derman olacak aşı çalışmalarını tamamlama noktasına getiren Türkiye'nin bütçesidir. Aynı zamanda, önceki yıllarda olduğu gibi yine vatandaşlarımıza hizmet olarak gidecek ödemelerin payının arttırıldığı bir hizmet bütçesidir."

Nilgün Ök, açıklamasında, sağlıktan eğitime, güvenlikten ulaştırmaya, sanayiden ekonomiye kadar hayatın her alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkeyi daha ileri taşıyacak politikaları bütçe temelinde tek tek uygulamaya geçireceklerini de vurguladı.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili AK Parti Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title