Haberler

AK Parti'den Teşekkür Ziyareti

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Amasya Milletvekili seçilen Mustafa Levent Karahocagil ile Hasan Çilez, Merzifon ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Amasya Milletvekili seçilen Mustafa Levent Karahocagil ile Hasan Çilez, Merzifon ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Merzifon İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Karahocagil, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren vatandaşları tebrik eden Karahocagil, "Halkımız her zaman olduğu gibi yine doğru tercihi yaptı ve dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yoluna devam kararı verdi. Ben burada tüm teşkilat mensuplarına katılımlarından, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterdiler. Vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Çilez ise AK Parti'ye gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini ifade ederek, hiç durmadan hizmete devam edileceğini vurguladı.

24 Haziran seçimleri ile ülkenin yeni bir sisteme geçtiğine işaret eden Çilez, şunları kaydetti:

"Seçim çalışmaları çok hareketli, seviyeli, nezaketli geçti. Ülkemiz, 2023 ve 2071 hedefleri adına önemli bir virajı daha aştık. Seçimlerde hedef hasıl olmuştur. Memleketimizin bizden beklentileri yüksek. Biz de bu doğrultuda hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gözümüzün bebeği Cumhurbaşkanımızı Türkiye'nin ilk başkanı yaptık. Seçimler Türkiyemize, vatanımıza, milletimize, bütün tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olsun."

Ziyarette, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Merzifon Ak Parti Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title