Haberler

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Kuşçu basın mensuplarıyla bir araya geldi

Güncelleme:

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda 2020 yılını değerlendirdi.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda 2020 yılını değerlendirdi.

Erhan Kuşçu, ilçe başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, 2021 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Tüm dünyada olduğu gibi 2020 yılının ilçelerinde de salgınla mücadeleyle geçirildiğini anlatan Kuşçu, hem belediyenin hem de diğer kamu kurum ve kuruluşların bu mücadelede koordineli bir şekilde hareket ettiğini hatırlattı.

İlçenin hızla geliştiğini ve ihtiyaçlarında arttığına dikkati çeken Kuşçu, Büyükşehirden alamadıkları desteği bakanlıklar aracılığı ile ilçeye kazandırmaya çalıştıklarını anlattı.

Teşkilat olarak Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile her konuda tam bir uyum içinde hareket ettiklerini vurgulayan Kuşçu, tek gayelerinin ilçeye hizmet etmek olduğunu ifade etti.

İlçelerinin hızla sanayi bölgesi olma yolunda ilerlediğini ve bu durumun istihdama büyük katkı vereceğini anlatan Kuşçu, şöyle devam etti:

"Sağ olsun Belediye Başkanımızın girişimleri hükümetimizin destekleriyle Yazır Sanayi Bölgemizde fabrikalar kurulmaya başlandı. Bu istihdama katkı verirken ilçemizi tarım ve hayvancılığın yanında sanayi kenti olmasını dağlayacak. Belediyemiz yatırımcılara her konuda destek veriyor. Büyükşehir Belediyesinin de bu noktada üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Daha çok iş insanının yatırım yapması için bir an önce bölgede hem altyapının yapılması hem de yolların asfaltlanması gerekiyor. Belediyemizin ortaya koyduğu projeler gibi Büyükşehir Belediyesinin de ilçemiz için projeler yapmasını beklerdik. Ancak algı operasyonundan öteye gidemiyorlar."

İlçede 2021 yılında yapılması planlanan projeleri hakkında da görüşlerini bildiren Kuşçu, "İnşallah 2021 yılında ilçemizde güzel gelişmeler yaşanacak. Bu ilçe için kim bir çivi çakarsa Allah razı olsun." diye konuştu.

Basın mensuplarına, "yapıcı eleştiri" tavsiyesinde bulunan Kuşçu, "Her konuyu eleştirmekten ziyade yapıcı eleştiriler yapmak ilçemiz için çok daha iyi olur düşüncesindeyim." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Hisarcık Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title