Haberler

AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Yeni Anayasa Maddelerini Kılıçdaroğlu'na Gönderdi

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir radyo programında sarf ettiği sözler nedeniyle, CHP Genel Merkezine, ’Evet’ gazetesi gönderdi.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında sarf ettiği sözler nedeniyle, CHP Genel Merkezine, 'Evet' gazetesi gönderdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Katıldığı radyo programında "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak, asıl onu düşünmemiz lazım." demesi üzerine AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Kılıçdaroğlu'na yeni anayasa gazetesi gönderdi.

"Millete hizmet olanlar için sadece bir araçtır"

Cumhuriyet Caddesinde bulunan PTT önünde basın açıklaması yapan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed İkbal Gülçin, Kılıçdaroğlu'nun yeni anayasayı okuması için anayasa değişikliğini anlatan 'Evet' gazetesini Kılıçdaroğlu'na gönderdiklerini ifade etti. Gülçin,"Ülkemizdeki pratikte devam eden tüm siyasi tartışmaların ötesinde siyasetin amaç mı araç mı olduğunun tespiti bir siyasi hareket veya partinin millete karşı olan muhabbetini az çok belirlemektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyaset anlayışımızda ufuklar açan birçok liderden gördüğümüz, öğrendiğimiz; siyasetin millete, ümmete ve insanlığa hizmet edebilmek için bir araç olduğudur. Siyaseti amaç haline getiren kişiliğin kendisinden başka kimseye faydalı olamayacağı ve bozuk bir ruh haline sahip olduğu tarihte ve günümüzde de birçok örnekle karşımıza çıkmaktadır. Siyaset yapmayı amaç haline getirmiş siyasi yapılar yahut kişiler millet nazarında hiçbir zaman teveccüh göremediği gibi uzun vadede kazanlardan olmadıkları defalarca tatbik edilmiştir. Siyaset asıl gayesi millete hizmet olanlar için sadece bir araçtır. Katıldığı radyo programında "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak, asıl onu düşünmemiz lazım." Cümlesini bu ülkenin maalesef ana muhalefet partisi ve siyasal tarihin en köklü siyasi hareketlerinden birisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dile getirdi. Müsaade ederseniz öncelikle başta CeHape Genel Başkanı olmak üzere CHP'lilere anayasa değişikliğinin temelde değiştirdiği birkaç konudan bahsetmemiz elzem hale gelmiş" ifadelerini kulandı.

Öncelikle yapılan bir sistem değişikliği olduğunu söyleyen Gülçin, " Sistem değişikliğinde yürütmedeki iki başlılık ortadan kaldırılarak başbakanlık kurumu kaldırılmakta, yürütmenin resmi ve fiili olarak başı cumhurbaşkanı olmaktadır. Cumhurbaşkanını ise doğrudan halk seçmektedir. Ayrıca getirilen yeni cumhurbaşkanlığı sistemiyle kuvvetler ayrılığı daha sert biçimde ortaya çıkmaktadır. Şimdi hal böyleyken CeHape genel müdürünün anlaması için tekrar söylemek gerekiyor ki "Gelecek yeni sistemde başbakanlık kurumu kalkmaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu bir milletvekilidir ve milletvekilinin asli görevi yapılan yasama faaliyetleri sırasında milleti parlamentoda temsil etmekte olduğunu Anayasa değişikliği oylamaları sırasında genel müdürün değişikliğin bir sayfasını karıştırmayıp, değişikliğin milletin menfaatine olup olmadığını sorgulamadan doğrudan hayır demeyi amaç haline getirdiği dünkü açıklamasında gün yüzüne çıkmıştır. Açıklama tam manasıyla fecaattir. Gerçeklerden ve doğrulardan uzak, millet için çalışmayı bırakmış sadece siyaset yapmayı amaç haline getirmiş bu zihniyet milletin iradesini yansıtmak olan asıl gayeyi çoktan unutmuştur. Sadece siyaset yapmayı öyle amaç haline getirmişlerdir ki derdi ya sadece AK Parti'ye muhalefet yapmak ya da bu milleti kandırmaktır. Ana muhalefet partisinin ve genel müdürün düştüğü bu durum millet adına gerçekten bizleri endişelendirmektedir. "Biz kendilerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Siyasetin tek limanı ahlaktır." Sözleriyle millet için doğru ve ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyoruz. Anayasa değişikliğini idrak etmeleri adına, yeni sistemin Türkiye'ye ve milletimize kazanımlarını anlatmak adına kapımız her zaman açıktır. Bu fecaat bize bir kez daha göstermiştir ki birileri ahlaksızca milleti kandırmak adına çalışmaktadır. Ağrı AK Gençlik olarak önümüzdeki 40 günde kapı kapı, kişi kişi çalışmalarımıza daha güçlü daha hızlı devam ederek yeni anayasa değişikliğinin "Millet için Evet" olduğunu anlatacağız. 16 Nisan inşallah daha güçlü Türkiye'nin miladı olacak, 16 Nisandan sonra bu devleti sadece gerçek sahibi millet yönetecektir. Bu duygu ve düşüncelerle "Gücümüz Millet, Kararımız Evet" diyoruz" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed İkbal Gülçin, daha sonra PTT aracıyla Kılıçdaroğlu'na yeni anayasayı okuması amacıyla anayasa değişikliğini anlatan 'Evet' gazetesini gönderdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Muhammed İkbal AK Parti Ağrı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title