Haberler

    Aile Şirketi' Gibi Spor Kulübü

    Futbola ilgi duyan 3 çocuk annesi 44 yaşındaki İlkay Görtay, eşi eski futbolcu Halil Görtay ile yaklaşık iki yıl önce Yalovagücü Spor Kulübünü kurdu.

    Futbola ilgi duyan 3 çocuk annesi 44 yaşındaki İlkay Görtay, eşi eski futbolcu Halil Görtay ile yaklaşık iki yıl önce Yalovagücü Spor Kulübünü kurdu.

    İlkay Görtay, kulübün hem başkanlığını hem de eşi Halil Görtay ile antrenörlüğünü yapıyor. Sporcu sayısı 130'a ulaşan kulüp bünyesinde top koşturan çiftin oğlu Emre Görtay ise 14 yaş altı takımında kaptan olarak maçlara çıkıyor. Çiftin oğullarından biri ise Bursaspor'un 17 yaş altı takımında oynuyor.

    Kulüp, 15, 14, 13, 12 ve 11 yaş altı takımlarıyla amatör kümelerde mücadele ediyor. Yalovagücü, geçen sezon 13 yaş altı kategorisinde Yalova şampiyonu oldu.

    "Bütün kadınları spora davet ediyoruz"

    Kulüp başkanı Görtay yaptığı açıklamada, futbolculara eşiyle her gün eğitim verdiklerini söyledi.

    Oyunculara sinema, gezi, piknik gibi etkinlikler de düzenlediklerini belirten Görtay, "Çocuklarımıza sadece futbolu değil, saygıyı ve sevgiyi de öğretmeye çalışıyoruz. Bunları yaparken eşimden çok büyük destek alıyorum. Sporcularımızın aileleri de bize destek oluyor. Sporcularımla ilgilenmek bana asla zorluk vermiyor. Hem ev işi yapmak hem de sporla uğraşmak zevkli" diye konuştu.

    Görtay, eşi eskiden profesyonel futbolcu olduğu için futbola sevgisinin o dönemlerde başladığını anlattı.

    Futbolcularının yetenekli olduğunu ve onlara çok güvendiğini vurgulayan Görtay, "Kadınlarımızın da spora yönelmesini istiyorum. Eş ve çocuklarıyla kendilerini iyi hissedebilecek faaliyetlerde bulunmalılar. Çocuklarla uğraşmak çok güzel bir duygu. Bütün kadınları spora davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

    Kulübün idarecileri, oyuncuların velilerinden oluşuyor

    Halil Görtay da eşinin kendisine ve sporculara önemli katkılar sağladığını belirtti.

    Kulüpte 4 antrenör bulunduğunu ve idarecilerin oyuncuların velilerinden oluştuğunu aktaran Görtay, şunları kaydetti:

    "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Eşim de bunu en iyi şekilde devam ettiriyor. Eksik kaldığım yerlerde bana ve sporculara çok güzel yön veriyor. Futbol okulunda eşimin çok büyük desteği var. İdmanları ve müsabakaları izlemeye gelen sporcuların velileriyle de kendisi ilgileniyor."

    Çiftin takım kaptanı oğlu Emre Görtay ise annesinin kulübe katkılarının babasından fazla olduğunu kaydetti.

    Taktik konusunda ve idmanlardaki çalışmalarında en büyük desteği annesinden gördüklerine değinen Emre Görtay, çok iyi pas yapan bir takıma sahip olduklarını sözlerine ekledi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Bursaspor Yalova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title