Haberler

Ahilik Kültürü Haftası

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (mesob) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnafına Yakışır Güzellikte Bir Ahilik Haftası Geçirdiklerini Söyledi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya esnafına yakışır güzellikte bir ahilik haftası geçirdiklerini söyledi.

Keskin, beraberindeki Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (MESKKKB) Başkanı Ali Evren ve esnaflar ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Şevket Keskin, esnaf ve sanatkar camiasına göstermiş olduğu ilgi ve yardımlardan dolayı Çakır'a teşekkür etti.

Keskin, 'Belediye Başkanı'mız Çakır'a maddi ve manevi katkılardan dolayı tertip komitesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Büyük bir katılım oldu. Malatya halkına teşekkür ediyoruz. Malatya esnafına yakışır güzel bir ahilik haftası geçirdik' dedi.

Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Belediyesinin katkılarıyla Ahilik Haftası'nı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Erkoç, 'Ahilik kültürünü hep beraber idrak etmiş olmamız şehrin bütünlüğü adına güzel bir adım. Belediyemize teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Belediye Başkanı'mız Çakır'ın göstermiş olduğu hassasiyete ilgiye ve alakaya teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Ali Evren ise Çakır'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, ustasıyla, çırağıyla, kalfasıyla, birlik, beraberlik içerisinde ahilik haftasını kutladıklarını söyledi.

Ahmet Çakır, ahilik haftası kutlamalarının en iyi şekilde gerçekleştirildiği illerden birisinin Malatya olduğunu dile getirdi.

Çakır, MTSO ve MESOB'un birlikte güzel bir organizasyon gerçekleştirdiğini kaydetti.

Ahmet Çakır, şunları aktardı:

'Ahiliğin ne anlama geldiğinin kamuoyuna aktarılması, geçmişteki kültürümüzün bugüne yansıtılması ve gelecek kuşaklara taşınması adına önemli mesajları hep birlikte almış olduk. Esnaflarımız günümüz şartlarına ayak uydurmalıdır. Esnaflarımızın bir araya gelerek üretim teknolojilerini geliştirmeleri bunu hem ulusal hemde uluslararası alanda pazarlayabilmeleri için sektörel değişimleri ve yeni gelişimleri takip etmeleri gerekiyor.'

(YET-AY-ÜNS) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title