Haberler

AGB Yapı; Yeni Nesil Yalıtım Ürünlerini Tanıttı

Sakarya'da İnşaat Sektöründe 11 Yıldır Faaliyet Gösteren AGB Yapı; Yeni Nesil Yalıtım Ürünlerinin Tanıtımı Amacıyla Üç Ayrı Kuruma Yönelik Seminer Düzenledi.

Üç Ayrı Seminer

İlk seminerini Makina Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliği'ne, ikinci seminerini Sakarya Mimarlar Odası ve üçüncü seminerini de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 13 ve 18. Meslek Grupları'na veren AGB Yapı; burada yeni nesil yalıtım ürünlerinin tanıttı.

Daha Kaliteli Yalıtım

Seminere konuşmacı olarak katılan Okka Group Arge Müdürü İhsan Koçak; yeni nesil yalıtım ürünleri ile ilgili teknik bilgileri aktardı AGB Yapı yetkilileri ise, seminerde sektörde eskiden beri yeni ürünleri tanıtılmasına çaba gösterdiklerini ve hem ülke ekonomisine hemde kullanıcıları daha düşük maliyetlerle daha kaliteli yalıtımlar yapabileceklerini anlatttı.

Yeni Mantolama Ve Şap Sektörü

Tüm Dünya'da ve Türkiye'de yeni kullanılmaya başlanan bu ürünlerde bölgedeki tecrübe ve bilgilerini katarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirten AGB Yapı yetkilileri; özellikle yeni mantolama ve şap sektörlerindeki uygulamaların yerini yeni nesil yalıtım ürünlerinin herkes tarafından incelenmesinin gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title