Haberler

Ağar'dan Milliyetçilikle İlgili Açıklama

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Türkiye'nin Milliyetçiliği, Ülkeyi Daha da Zenginleştiren, Kalkındıran, Büyüten ve Bu Büyüklüğü Daha Adaletli Bir Şekilde Paylaştıran Bir Milliyetçiliktir" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Türkiye'nin milliyetçiliği, ülkeyi daha da zenginleştiren, kalkındıran, büyüten ve bu büyüklüğü daha adaletli bir şekilde paylaştıran bir milliyetçiliktir" dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Ümraniye İlçesi Alemdağ Belediyesi'nde partiye yeni katılanlar için gerçekleştirilen törene katıldı. Milliyetçiliğin, muhafazakarlığın, laikliğin ve cumhuriyetçiliğin, milletin tümü tarafından benimsendiğini ve bunlar üzerinden kimsenin siyaset yapamayacağını ifade eden Ağar, 'milliyetçilik' kavramının ülkenin geleceğini milletle aynı hedefe taşımanın anlam kazandığı bir kavram olduğunu belirtti.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Hrant Dink cinayeti soruşturmasıyla ilgili iddialar üzerine olayın yargıya intikal ettiğini kaydederek, olayın büyük çaplı olduğunu ifade etti. Türklerin İslam'ı kabulünden bu yana milliyetçilik anlayışları içinde ırkçılık olmadığını belirten Ağar, "Türkiye'nin milliyetçiliği ülkeyi böldürmeyen bir milliyetçiliktir. Ülkeyi daha zenginleştiren, kalkındıran, büyüten ve bu büyüklüğü daha adaletli bir şekilde paylaştıran milliyetçiliktir Bu, Türkiye'nin bekasını, sınırlarının değişmezliğini, ülkenin bölünmez birlikteliğini savunan bir milliyetçiliktir" diye konuştu.

(İST-ED-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title