Haberler

Afyonkarahisar: Başkan Kaptan'ın Açıklamaları

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, seçimlerde kimseye bir şey vaat etmediğini belirterek, "Belediyeyi 38 trilyon borçla devraldım. Bu sebeple 2 yıldır yatırım ve projelerle nereye gittiysem, 'kredibilitesi düşük belediye' diye beni geri çevirdiler" dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, seçimlerde kimseye bir şey vaat etmediğini belirterek, "Belediyeyi 38 trilyon borçla devraldım. Bu sebeple 2 yıldır yatırım ve projelerle nereye gittiysem, 'kredibilitesi düşük belediye' diye beni geri çevirdiler" dedi.

EGE TV'de canlı olarak yayınlanan ve Kemal Önderoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Ege'de Sabah programına konuk olan Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Afyonkarahisar'ın termalin başkenti olduğunu söyledi. Kentte tarih ve kültür turizmine büyük önem verildiğini kaydeden Başkan Kaptan, Afyonkarahisar'ın 5 bin yıllık tarihi geçmişe sahip olduğunu, tarihi Afyonkarahisar Kalesi etrafındaki evlerin Vali Muzaffer Dilek'in desteğiyle restore ettirildiğini ve sokak iyileştirme çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Otogar ve Halil Ağa Semt Pazarı'nın taşınacağını, yerine modern siteler yapılacağını belirten Kaptan, "Şu anda bunun tatbikat projesi ihale edildi. Önümüzdeki yıl inşaata başlanacak. Afyonkarahisar'dan günde yaklaşık 750 otobüs geçiyor ama bunların sadece 200 tanesi otogara giriyor. Diğerleri, otogarın şehir merkezinde olması nedeniyle çevre yolundan direkt olarak yoluna devam ediyor. 600 bin metrekarelik Kültür Park ve Fuar Alanı'nı da yılın 365 günü yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Burası daha önceki yıllarda sadece Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde yılda bir defa kullanılıyordu. Afyonkarahisar, şu anda şantiye gibi. Afyonkarahisar, Ege'nin yıldızı olmaya aday bir kent. Valilik, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve kamu kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Görev sürem bittiğinde herkes beni anlayacak. Benden sonra gelecek olan arkadaşlarıma da uzun vadeli projelerimizi sunacağım" diye konuştu.

Seçimlerde kimseye bir şey vaat etmediğini kaydeden Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, şunları söyledi:

"Siyasetçiler hep 'Yapacağım, edeceğim' derler. Belediyeyi 38 trilyon borçla devraldım. Bu sebeple 2 yıldır yatırım ve projelerle nereye gittiysem, 'kredibilitesi düşük belediye' diye beni geri çevirdiler. Belediyeyi bir havuz olarak düşünürsek, ben göreve başladığımda bu havuzun tabanında delikler olduğunu gördüm. Kayıp, kaçak çok fazlaydı. Göreve başladığım ay belediyeye 2.5 milyar telefon faturası geldi. Birçok müdürün telefonu milletlerarası görüşmeye açıkmış. Ben bir kenti insana benzetirim. Kas ve dolaşım sistemi iyi olmayan bir kent yaşayamaz"

Kentte yapılan içme suyu, kanalizasyon ve yol çalışmaları hakkında bilgiler veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, önümüzdeki günlerde trafik konusunda radikal tedbirler alınacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title