Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Gölbaşı'na Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı'na Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin açılmasına karar verildiğini bildirdi.

Erdoğan, yazılı açıklamasında, sağlık alanında personel açığının kapatılması ve bu sektörde kalifiye personel ihtiyacının karşılanması amacıyla talep edilen Gölbaşı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin Bakanlık nezdinde yaptıkları girişimler sonucu açılmasına karar verildiğini kaydetti.

Lisenin bu yıl 48 öğrenci kontenjanı olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları belirtti:

"Sağlık sektörü hızla büyümekte, buna bağlı olarak bu sektörde çalışacak nitelikli insanlara olan ihtiyaçta her geçen gün çoğalmaktadır. Doğrudan istihdama yönelik Gölbaşı Anadolu Sağlık Meslek Lisemizin açılması ile bu okuldan mezun olan gençlerimiz bir çok yerde çalışma imkanı bulabileceklerdir."

Gölbaşı'nda alt yapı çalışmaları

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin ana caddelerinde kaldırım çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin en işlek yerlerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi İnönü caddesi ile Yeni Mahalle Fevzi Çakmak caddesinde kaldırım yenileme çalışmasına başlattıklarını belirtti.

Özdemir, çalışmalarda vatandaş ve caddelerdeki esnafların rahat etmesini amaçladıklarını kaydetti.

-Gölbaşı'nda su arızaları giderildi

Gölbaşı'nda su arızalarının giderildiği bildirildi.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Erkenek Tünelinde yol çalışması sırasında su boru hattında yaşanan arıza ile ilçeye su taşıyan Yarbaşı köyündeki arıza nedeniyle son günlerde ilçede dönüşümlü olarak su kesintileri yaşandığı anımsatıldı.

Açıklamada, ekiplerin müdahalesiyle arızaların giderilerek, ilçeye su verilmeye başlandığı belirtildi. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title