Haberler

Adapazarı'nda Şampiyonluk Kutlamalarından Taraftarlar Tartıştı

Adapazarı'nda şampiyonluk kutlamalarından taraftarlar tartıştıBEŞİKTAŞ'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi sonrasında Adapazarı şehir merkezinde şampiyonluk kutlaması yapan taraftarlarla Sakaryaspor taraftarı olan bir grup genç arasında arbede yaşandı.

Adapazarı'nda şampiyonluk kutlamalarından taraftarlar tartıştı

BEŞİKTAŞ'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi sonrasında Adapazarı şehir merkezinde şampiyonluk kutlaması yapan taraftarlarla Sakaryaspor taraftarı olan bir grup genç arasında arbede yaşandı. Caddedeki esnaf ve vatandaşlar tartışan taraftarları ayırdı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından taraftarlar kutlama yapmak için Çark Caddesi'ne çıktı. Ellerinde bayrak ve meşalelerle şampiyonluğu kutlayan taraftarlarla Sakaryasporlu bir grup genç arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce caddede iki grup arasında arbede yaşandı. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar, iki grubu güçlükle ayırdı.

Maçın bitmesiyle şehir merkezinin dört bir yanından korna sesleri yükseldi. Çark Caddesi'nin başında ise bir başka kalabalık grup araçlarla yolda durarak kutlama yaptı. Ellerine meşalelerle şarkılar söyleyen taraftarlara yoldan geçenler de destek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakaryaspor Adapazarı Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title