Haberler

Adanaspor Taraftarı Bilet Fiyatları İçin Stadı Terk Etti

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor taraftarı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maç sırasında bilet fiyatlarını protesto etmek için stadı terk etti

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor taraftarı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maç sırasında bilet fiyatlarının 5 liradan 10 liraya çıkmasını protesto ederek stadı terk edip protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da taraftar, bugün oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sırasında takımını protesto etti. Taraftar 5 lira olan bilet fiyatlarının 10 liraya yükselmesini protesto ederek, maçın başlamasından kısa bir süre sonra stattan ayrıldı. Stat dışında protesto yürüyüşü yapan taraftar, olay çıkarmadan İnönü Parkı'na kadar sloganlar atarak yürüdü.Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'ü istemediklerini belirten taraftarlar, "Biz takımımızı sevdiğimiz için maça geliyoruz. Bizim için bilet fiyatları 5 lira 10 lira olmuş önemli değil ancak bu yapılan Adanaspor'a yakışmıyor. Bizim Adanasyor sevgimiz parayla ölçülmez. Biz bugün maça girmek için bilet fiyatları yüzde 100 artmış olsa da maça girip daha sonra yarısında stadı terk ettik. Bayrak Akgül sürekli parayı düşünüyor. Biz Akgül'ü artık istemiyoruz" dedi.

SEZGİN PANCAR - KEMAL YİĞİT İNANÇ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Bayram Akgül Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title