Haberler

Adana Demirspor şampiyon olunca kentte tur atacak

Güncelleme:

- Adana Demirspor şampiyon olunca kentte tur atacak Kısıtlamada Adana Demirspor'un şampiyon olması durumunda alternatif kutlama Adana Demirspor'da Balıkesirspor maçı hazırlıkları sürüyor Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: "Adanalıların evlerinin önüne gidip tur atacağız"...

- Adana Demirspor şampiyon olunca kentte tur atacak

Kısıtlamada Adana Demirspor'un şampiyon olması durumunda alternatif kutlama

Adana Demirspor'da Balıkesirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba :

"Adanalıların evlerinin önüne gidip tur atacağız"

Adana Demirsporlu Volkan Şen:

"Sonunda şampiyonluk olacak inşallah"

ADANA - TFF 1. Lig'de zirvede yer alan ve aynı puandaki rakiplerinden ikili averajda da üstün durumda bulunan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, şampiyon olmaları halinde sokağa çıkamayan taraftarlarının ayağına giderek kutlama yapacaklarını ve kentte tur atacaklarını ifade etti.

Ligde 64 puanla lider olan Adana Demirspor, şampiyonluk için son 2 maçına çıkmaya hazırlanıyor. Mavi-lacivertli ekip, ligin 33. haftasında cumartesi günü evinde karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Maç bizi daha iyi motive ediyor. Heyecanımızı arttırıyor. Herkesin içerisinde güzel bir mutluluk var. 2 maçımız var daha. Oyuncularımızla onları konuşuyoruz. Bunu herkesin kontrol etmesi lazım. 2 final maçımız var. Balıkesir maçını kazanıp ondan sonra Menemenspor maçına hazırlanacağız. Tecrübeli bir takımımız var. Genç, yetenekli oyuncularımız var. Artık nasıl oyun oynadıklarını kabul ettirdiler. Adana Demirspor'un sahaya yansıttığı oyun hem insanları mutlu ediyor hem de kabul ediyorlar. Hak ettiğini kabul ediyorlar. Bu tatlı heyecanı içinizde bastırın, '2 hafta sonraya bırakalım her şeyi' diyerek çalışıyoruz. Duygularımız tam dorukta artık. Herkes istiyor" diye konuştu.

"Adanalıların evlerinin önüne gidip tur atacağız"

17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması içerisinde şampiyon olmaları halinde taraftarların evinin önüne gideceklerini belirten Aybaba, "Şampiyon olalım, biz onların evlerinin önüne gideceğiz. Şampiyon olalım, Adanalıların evlerinin önüne gidip tur atacağız. Onlar da bu mutluluğa katılacaklar. Herkes bizim neleri başarabileceğimize inanıyorlar" ifadelerini kulandı.

"Sonunda şampiyonluk olacak inşallah"

Takımın tecrübeli oyuncularından Volkan Şen ise hedeflerine 2 maç kaldığını söyleyerek, "Hedefimize artık 2 maç kaldı. Biz maç maç gidiyoruz. Gerçekten bu şampiyonluğu çok istiyoruz. Hem Adana şehri olarak hem de bizler çok istiyoruz. Geçen maçta güzel bir galibiyet aldık ama onu geride bıraktık artık. Cumartesi oynayacağımız maça hazırlanmaya başladık. Herkes gibi ben de heyecanla bekliyorum. Sonunda şampiyonluk olacak inşallah. Birlik ve beraberlik oldu. İnşallah sonu güzel olacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Samet Aybaba Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title