Haberler

Adana Demirspor Olağan Genel Kurulu

Spor Toto 2. Lig takımlarından Adana Demirspor'un kulüp başkanı Mustafa Tuncel, takımı şampiyon yapmak için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Adana Demirspor'un kulüp başkanı Mustafa Tuncel, takımı şampiyon yapmak için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Tuncel, Seyhan Otel'de düzenlenen olağan genel kurulda yaptığı konuşmada, kulübün geçen yılki durumu ile bu yılki durumu karşılaştırdı.

Geçen yıl yönetilemez bir Adana Demirspor Kulübü olduğunu belirten Tuncel, şunları kaydetti:

"Bu gün UEFA kriterlerine uymuş bir Adana Demirspor var. Nedir bu kriterler; federasyona, başka kulüplere geçmiş teknik direktör ve futbolculara borcun olmayacak. Yönetici alacakları olabilir ama o bu kriterlerin dışında. Bizim geçen yıl birinci ve ikinci devre transfer yapabilmemiz için federasyona 3 milyon TL civarında borcumuz vardı, bu borcu hemen hemen yoka indirdik. 180 bin lira federasyona doğrudan kulüp borcu var. Bu transfere mani değil, benden önceki yönetimden kalan 110 bin liralık bir Adanaspor çeki geldi, onu da her an transfer öncesi ödeyebilecek durumdayız. "

Tuncel, Adana Demirspor için bu yıl yapamayacakları hiçbir fedakarlığın olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Geçen yıl taşın altına elimizi koyduk ama bu yıl taşın altına gövdemizi koyuyoruz. Geçen yıl sportif başarı beklemediğimizi ifade ettik. Bu yıl bu takımı şampiyon yapamıyorsak bizim bu görevleri bırakmamız gerektiği kanaatindeyim. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım Adana Demirspor'u şampiyon yapmak için ellimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Ben de asla bu sene hiçbir mazerete sığınmayacağım. Ortak aklı Adana Demirspor yönetiminde tam manasıyla izletip, el birliği ile gönül, birliği ile en doğru kararları vererek, takımı şampiyonluğa taşıyacağız. Ancak bu karar yeterli değil. Birlik ve beraberliğimizi her şeyi ile sağlarsak bu hedef ulaşmamız çok daha kolay olacaktır. Bunu için hepimizden fedakarlık istiyorum. "

Daha sonra yapılan ve tek liste ile gidilen oylamada başkanlığa tekrar Mustafa Tuncel seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Levent Özveren, Hüsnü Karadeli, Mehmet Esendemir, Ömer Seyfettin Turhan, Murat Türk, Ahmet Aslan, Sıtkı Polat, Abdullah Doğru, Ali Yaşar, Mustafa Akyüz, Rıfat Köroğlu, Necmettin Atay, Ahmet Asaf Uslu, Bekir Sıtkı Özer, Hıdır Bahçe, Hayri Haköver, Halil Tüm, Necmi Özcanlı.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title