Haberler

Adana'daki Çifte Cinayetin Zanlısı Teslim Oldu

Adana’da Dr. Cengiz Ünal ile eşi Semra O.'yu öldürdüğü iddiasıyla aranan katil zanlısı dün akşam polise teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, 27 Kasım Çarşamba günü Denizli Mahalesi'nde meydana gelen olayda Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Aile Hekimi Dr. Cengiz Ünal (44), 57026 Sokakta park ettiği otomobiline yaya olarak giderken, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Dr. Cengiz Ünal'ın vurulmasından 10 dakika sonra ise olay yerine 500 metre ileride Semra O. (34) adlı kadın, evinde tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Doktorun öldürülmesi sırasında kullanılan motosiklet, genç kadının evinin önünde bulundu. Cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis, genç kadın ile doktorun sık sık görüştüklerini ve mesajlaştıklarını belirledi.

Çifte cinayeti işlediği ileri sürülen ve kayıplara karışan genç kadının kocası Natyullah O.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Katil zanlısı Natyullah O, ise olaydan 3 gün sonra dün akşam polise teslim oldu.

Natyulah O'nun emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

’Erkeksen öldür’ deyince 2’sini de öldürmüş !

Adana’da yasak aşk yaşadıklarını ileri sürdüğü doktor ile eşini tabancayla öldürdükten sonra polise teslim olan koca, karısının doktorla ilişkisini inkar ettiğini, yakalayınca "Erkeksen öldür" dediğini söyledi.

27 Kasım Çarşamba günü Narlıca Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli, evli ve 2 çocuk babası Dr. Cengiz Ünal (44) ile eşi Semra Ok’u 10’ar dakika arayla tabancayla öldürdükten sonra firar eden Mehmet Neytullah Ok, dün akşam gizlendiği Alidede Mahallesi’nde polisi arayıp teslim oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri Naytulah Ok’u her iki cinayette kullandığı tabancayla birlikte gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Mehmet Neytullah Ok, cinayeti itiraf edip pişman olduğunu söyledi. Eşi ile doktor orasında bir ilişki olduğunu 23 Kasım’da telefon mesajlarından öğrendiğini belirten Ok’un ifadesinde, "Aramızda bu yüzden şiddetli bir kavga yaşandı. Eşim ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Olayı duyan kayınbabam eve geldi. Konuyu kendisine anlattım. Bizi barıştırdı, hatta eşim bir daha görüşmeyeceğine dair babasının önünde Kuran-ı Kerim’e el bastı. Ancak, olay günü yatak odasında telefonla biriyle ’aşkım’, ’canım’ diye konuşuyordu. Şuurum döndü, onca yıllık evliyiz bir kez bile bana ’aşkım’, ’canım’ demedi. Önce doktoru sonra da eşimi öldürdüm."

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün sorgusu tamamlanan Mehmet Neytullah Ok, adliyeye sevk edildi. Ok, basın mensuplarına, eşinin doktorla ilişkisini inkar ettiğini, yakalayınca da "Erkeksen öldür" dediğini söyledi.

EREN BOZKURT

ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Ünal Denizli Narlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title