Haberler

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti

Güncelleme:

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Erzurum Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Erzurum Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Gül'ü Erzurum Havalimanı'nda, Vali Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve belediye başkanları karşıladı.

Bakan Gül, beraberindekilerle Vali Memiş'i makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Gül, ardından Memiş'ten kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dadaşlar diyarı Erzurum'da bulunmaktan dolayı bahtiyar olduğunu söyledi.

Erzurum insanının vatanperverlikte kendisini ispat ettiğini anlatan Gül, "Milli Mücadelede hiçbir zaman manda ve himaye kabul etmeyen Erzurum halkı, Erzurum Kongresi'ne yaptığı ev sahipliğinde bu ruhu tüm dünyaya duyurdu." dedi.

Gül, Erzurum insanının sıcaklığının kentin soğuk havasını sıcak hale çevirdiğini aktararak şunları ifade etti:

"Tarihi dokusuyla Osmanlı ve Selçuklu'nun tüm örneklerinin yer aldığı bu şehirde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 17 yılda yaklaşık 27 milyarlık bir yatırım yapıldı. Cumhurbaşkanımızın Erzurum'a, Erzurum'un da cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize verdiği değeri hepimiz çok iyi biliyoruz. Erzurum'a hizmet etmeye ve onların güzel gönüllerine layık olmaya gayret edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Abdülhamit Gül Okay Memiş Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title