Haberler

Aceleci Sürücü Yaralı Doktorun Üstünden Geçti

Boğaziçi Köprüsü'nde Meydana Gelen Kazada Yaralanan Doktorun Üzerinden, Ambulans Beklendiği Sırada Bir Başka Araç Geçti. Aracın Altında Kalan Doktor Hastaneye Kaldırıldı.

Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen kazada yaralanan doktorun üzerinden, ambulans beklendiği sırada bir başka araç geçti. Aracın altında kalan doktor ağır şekilde yaralanırken, olay yerinden kaçmaya çalışan sürücü polisler tarafından yakalandı.

Alınan bilgilere göre, kaza, saat 03.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü üzerinde meydana geldi. 34 EU 2561 plakalı otomobiliyle Altunizade istikametine giden Cem Nazikoğlu (38), köprünün Anadolu Yakası ayaklarına yaklaştığı sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aracın hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı. Bu sırada arkadan gelen 34 DOR 05 plakalı cipin de çarptığı araç yolun ortasında kaldı. Kazada Cem Nazikoğlu yaralanırken, araçta bulunan arkadaşları kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, acil servis doktoru olduğu öğrenilen Nazikoğlu için ambulans çağırdı.

Sol şeritte yerde yatan yaralı doktor için bir süre ambulans beklendi. Bu sırada trafiğin aksamaması için sağ şeritten kontrollü olarak trafiğin akışına izin verildi. Ancak polisin uyarılarını dikkate almayan İ.I. (50) isimli sürücü, otomobiliyle sol şeride girdi. Sol şeritten aceleyle geçmeye çalışan İ.I., yaralı doktorun üzerinden geçti. Aracın üzerinden geçmesiyle ağır yaralanan Nazikoğlu'ya ilk müdahaleyi olay yerine gelen meslektaşları yaptı. Bu sırada yaralı doktorun yakınları büyük panik yaşadı.

Yaralı doktor, daha sonra ambulansa konularak Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Amerikan Hastanesi'ne sevkedilen doktorun hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Öte yandan, aracıyla yaralının üzerinden geçtikten sonra kaçmaya çalışan İ.I.'nın aracı, polisin ısrarlı takibi sonucunda Acıbadem'de durduruldu. Gözlem altına alınan İ.I., polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(CC-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title