Haberler

Abdurrahim Albayrak: "Modeste'den Vazgeçtik"

Spor Toto Süper Lig'de 3'üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 3'üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sarı-kırmızılı kulübün 2'nci başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eksik ve sakat oyuncuların olduğunu söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Daha da iyi olacağız. Eksiklerimiz, sakatlarımız var. Bütün arkadaşlara, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Pazartesi gecenin 12 olmasına rağmen, yarın mesai günü olmasına rağmen yine bizi yalnız bırakmadılar. İyi ki varlar. İyi bir maç oldu. İlk devre 1-0 oldu. Son dakikalarda 2'nci golü de atabilirdik ama atamadık. 2'nci devre gördünüz. Fırtına gibi girdik. 6-0 gibi net bir skorla Allah'a şükürler olsun sahadan ayrıldık. Mutluyuz" dedi.

"ALİ DÜRÜST'ÜN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK"

Emre Akbaba'nın transfer olduğu dönemde medyada çıkan Ali Dürüst haberleriyle ilgili de konuşan Albayrak, "Alanyaspor Başkanı Hasan Bey benim pazara kadar değil, mezara kadar dostumdur, arkadaşımdır. Ali Dürüst'e gelince iyi ki sordunuz. Kulüpler Birliği toplantısı vardı. Federasyon tarafından da Ali Bey gelmişti. Bütün kulüplerle bir arada toplantıdaydık. 11'de başlayan toplantı 2'ye doğru bitti. Çok acıkmıştık. Yemek yiyelim dedim. Benimde burada kulüpte bekleyen imzalarım vardı. Ben şoförümü yemek almaya gönderdim, Ali ağabey ile ben buraya geldim. Hasan ağabey de ben sonra gelirim dedi. Biz buraya geldik, Ali Dürüst benim hakikaten çok sevdiğim birisi. Hiçbir zaman da kimse aramızı açamaz. Yemek geldi, sonrasında Hasan Bey geldi.  Yemeği yedik ve Ali Dürüst gitti. Bol şanslar ben gidiyorum dedi. Ali ağabeyin uzaktan yakından alakası yoktu" ifadelerini kullandı.

"MODESTE'DEN VAZGEÇTİK"

Forvet transferi konusunda Modeste'den kesinlikle vazgeçtiklerini belirten Abdurrahim Albayrak, "Modeste transferi olmayacak. Bizim öyle bir riske girecek durumumuz yok Galatasaray olarak. Bizde petrol kuyusu yok. Biz o risklere giremeyiz. O transferden vazgeçtik. Onları Fatih hocama sorun isterseniz. Ben burada isim söylemem. Biliyorsunuz söyleniyor, başka kulüplerde talip oluyor. Fiyat artıyor. Onun için isim söylemem söz konusu değil" şeklinde konuştu.

"FATİH HOCA'NIN SÜRPRİZLERİ BİTMEZ"

Kadroya bir ya da iki tane forvet oyuncusu katacaklarını söyleyen Albayrak, "Forvet alacağız. Belki  de iki tane alacağız. Transfer bitmedi. Son günlerde Fatih Hoca'nın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun. Forvet yabancı olacak" diye konuştu.

Albayrak son olarak karşılaşmada iptal edilen penaltı atışıyla ilgili, "Ben saygı duyuyorum. Demek ki bir şey varmış ki iptal etmişlerdir. Hakemlerin verdikleri kararlara benim saygım sonsuzdur" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title