Haberler

Abdest İçin Camiye Giren Yaşlı Adamın Akülü Arabası Çalındı

Sivas'ta, Abdest İçin Caminin Tuvaletine Giren Yaşlı Adamın Akülü Arabası Çalındı.

Sivas'ta, abdest için caminin tuvaletine giren yaşlı adamın akülü arabası çalındı.

Edinilen bilgiye göre, abdest almak için Vişneli Camii'ne giden Hüseyin Karaoğlu (78), yürümekte zorluk çektiği için 2 bin 500 YTL'ye satın aldığı akülü arabasını tuvaletin önüne bıraktı. Koltuk değnekleri ile tuvalete girip çıkan Karaoğlu, üzerini bez parçası ile kapattığı arabayı yerinde göremeyince şok oldu. Karaoğlu Nuri Gezmen Polis Merkezi'ne götürülen yaşlı adamın ifadesine başvurulurken, arama başlatan ekipler arabayı kısa sürede buldu. Akülü arabayı sahipsiz sanarak binmek için alan ve kimlikleri açıklanmayan iki çocuk Koruma Şubesi'ne sevk edilirken, Sanayi Sitesi girişinde bulunan akülü araba Karaoğlu'nun torunları tarafından Polis Merkezi'ne getirilerek teslim edildi.

Caminin tuvaletini işleten Nebi Öztürk, hırsızların tuvaleti mekan edindiğini söyledi. Çok kez kendi kasasının ve 3 kez de bisiklet çalındığını söyleyen Öztürk, "Bizimkiler önemli değil ama yürümekte zorluk çeken yaşlı adamdan ne istediniz?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kendi maaşıyla aldığı akülü arabasına kavuşan Hüseyin Karaoğlu ise polislere dua etti.

(İG-YS-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title