Haberler

ABD'nin En Fazla Kazanan Hayat Kadınının Serveti 3,8 Milyon Lira

Güncelleme:

Nevada'daki Moonlite Bunny Çiftliği'nde çalışan Alice Little, ABD'nin en çok kazanan hayat kadını. Little'ın yaşamını bir genelevde nasıl sürdürdüğünü anlattığı röportaj büyük ilgi çekti.

İskoçya doğumlu Alice Little, ABD'nin en fazla kazanan hayat kadını. Little işi için "Hayatımda yaptığım en alçaltıcı, zor ve iyi şey" diyor. Yılda 10 bin liraya yakın parayı cinsellik ekipmanları için harcadığını söyleyen genç kadın, saatlerini de tırnakları için kuaförde geçirdiğini söylüyor. Her gün 1 saat spor yapan Alice, ABD'deki en yüksek ücretli hayat kadını olduğunu iddia ediyor.

3,8 MİLYON LİRA KAZANDI

Şimdiye kadarbu işten 3,8 milyon Türk Lirası kazandığını söyleyen Alice, bir hayat kadını olabilmek için çok şey gerektiğini söylüyor. Hem bir psikolog, hem ilişki koçu, hem de bir cinsellik uzmanı olduğunu ve üçünü birlikte yaptığı için başarılı olduğunu anlatıyor.

GÜNDE 14 SAAT ÇALIŞIYOR

Haftada 5 gün, günde 12 ile 14 saat çalışan Alice, genelevlere her türlü insan geldiğini söyleyerek, "Ben erkeklerle, çiftlerle, bekar kadınlarla, boşanmalarla, bakirelerle, dedikodularla ve dullarla samimi zaman geçiriyorum" diyor.

"SATTIĞIM TEK ŞEY SAMİMİYET"

Dublin'de doğan ve beş yaşında Amerika'ya taşınan Alice, bu işi kendi seçtiğini ve çok da memnun olduğunu söylüyor. Sattığım tek şey samimiyet diyen Alice, "Samimiyet sağlıklı yaşamın bir öğesidir" diye de ekliyor. 20'li yaşlarında olan Alice, her gün sabah 7'de kalktığını ve hazırlanmasının 1 saatini aldığını anlatıyor.

KENDİNİ GELİŞTİRİYOR

Genelevde kendi özel süiti olan Alice, çalışma süreleri boyunca kitap okuyor, kendini ders ve online videolar aracılığıyla insan cinselliği, psikoloji ve sosyoloji konularında kendini eğitmeyi seviyor.

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ

Genelevler, Alice'in çalıştığı Nevada eyaletinde lisanslı ve güvenlidir ancak o ülkesi İrlanda'da da fuhuşun yasal olmasını istiyor. Alice, "Zamanın başlangıcından beri fuhuş var, bu en eski meslek ve hiçbir yere gitmiyor. Eğer yasallaştırırsak herkes için daha iyi olur " diyor.

Kariyeri seçiminde ailesinin tam desteğine sahip olduğunu söyleyen Alice, "Neyse ki ailem çok açık fikirli ve inanılmaz derecede ilgili" diyerek onların desteğini de aldığını söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nevada Cinsellik Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (121)

ahmed:

Kadın istismarı bu değilde nedir? Kadınlar bunlara tepki göstersin kadınları cinsel obje olarak gösterip bir zevk aracı olarak gösteriyolar, sonrada erkeklerden saygı bekliyolar...

115
9
yanıtYanıtla
DOGRU SÖYLEYEN D:

Senin bahsettigin sey sadece Türkiye de ve Islam ülkelerinde gecerli :D

yanıt2
yanıt44
Neron:

Bu melekler olmasa dünyada çok kötülük olur tecavuz olur iyiki varlar huri cennetin kızları

14
79
yanıtYanıtla
Meron:

Muhahah olan dingil evlen karinin senin hurin olsun pislik

yanıt48
yanıt5
What:

Yapılabilecek en saçma habere imza atan arkadaşı tebrik ediyorum.

85
2
yanıtYanıtla
Sivaslı Gurbetçi:

Kıyamet alametleri.Haram ve günah olan şeyleri iyimiş gibi göstermek.

83
3
yanıtYanıtla
aaaa:

Kadının rezilliğini bir de haber yapmışlar. Yazıklar olsun.

75
4
yanıtYanıtla
WW WW:

''Bunny Çiftliği'' çalışıyormuş, ve hayat kadını, , eşeklerle mi çalışıyor, gerçi böyle kadınlara giden eşeklerden de beterdir.

55
6
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Eyy kötü tutkularını atmış, ruhunu faziletlerle donatmış en güzel insan!Yüce Yaratan senden senden Yüce Yaratıcından hoşnut olarak Yüce Yaratana dön, hoşnut olduğum kullarım arasına katıl ve FİRDEVS CENNETİME GİR! Allahım Yanlızca sana kulluk eder yanlızca senden yardım dileriz, bizi doğru yola, mutluluk verdiklerinin yoluna ilet, bağışından ve bağışlamandan uzak kalmışların azıp sapmışların yoluna değil. Senin her şeye gücün yeter!Amin!Amin Yarabbi! Beşerin derdine dermandır KUR AN.

52
6
yanıtYanıtla
zzn:

bunuda haber diye yapmışlar

44
9
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title