Haberler

ABD Büyükelçiliği: "Mıtchell Türkiye'ye Gelemiyor"

ABD Büyükelçiliği Sözcüsü Schallow, Bölge Gezisini Sürdüren Obama Yönetiminin Özel Ortadoğu Temsilcisi Mitchell'in Programındaki Komplikasyonlar ve Teknik Konular Nedeniyle Türkiye Ziyaretinin Ertelendiğini Söyledi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, bölge gezisini sürdüren Obama yönetiminin Özel Ortadoğu Temsilcisi George Mitchell'in Türkiye ziyaretinin ertelendiğini bildirdi.

Büyükelçilik Sözcüsü Kathy Schallow, ANKA'ya yaptığı açıklamada George Mitchell'in Ortadoğu'da sürdürdüğü gezi kapsamında Türkiye'ye gelemeyeceğini söyledi. Schallow şunları söyledi:

"Programdaki komplikasyonlar ve teknik konuların Senatör Mitchell'in Türkiye ziyaretinin ertelenmesini gerektirdiği için hayal kırıklığına uğradık. Senatör Mitchell ve diğer ABD yetkilileri, Ortadoğu'da barışı desteklemek için Türkiye ile yakın bir istişare içinde ve bu yakın işbirliğini sürdürecek. Ve Senatör Mitchell en kısa süre içinde Türkiye'ye gelmeyi dört gözle bekliyor." (ANKA)

(CN/TT/BÜN)

Kaynak: ANKA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title