Haberler

A Milli Erkek Basketbol Takımının Aday Kadrosu Açıklandı

2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Karadağ ve Slovenya ile yapacağı maçlar öncesi kampa girecek millilerin 19 kişilik aday kadrosu belli oldu.

A Milli Erkek Basketbol Takımının 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Karadağ ve Slovenya ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre elemelerde ikinci tur I Grubunda 14 Eylül'de Ankara'da Karadağ ve 17 Eylül'de deplasmanda son Avrupa şampiyonu Slovenya ile karşılaşacak milli takımın 19 kişilik aday kadrosu belirlendi.

HAZIRLIKLAR 10-13 EYLÜL'DE ANKARA'DA YAPILACAK KAMPLA TAMAMLANACAK

A Milli Erkek Basketbol Takımının aday kadrosu 13 Ağustos'ta İstanbul'da kampa girecek. Hazırlıkların ikinci ayağı için 19 Ağustos'ta Slovenya'ya gidecek milliler, çalışmalarını 30 Ağustos'tan itibaren İstanbul'da sürdürecek.

Milliler 7-8 Eylül tarihlerinde Almanya'da, ev sahibi ülkenin yanı sıra Çekya ve İtalya'nın yer aldığı özel bir turnuvada mücadele edecek, ardından hazırlıklarını 10-13 Eylül'de Ankara'daki kampla tamamlayacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenör Ufuk Sarıca tarafından belirlenen 19 kişilik aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks), Cedi Osman (Cleveland Cavaliers), Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers), Ömer Faruk Yurtseven (Georgetown University), Doğuş Balbay, Metecan Birsen, Sertaç Şanlı, Buğrahan Tuncer (Anadolu Efes), Rıdvan Öncel (Banvit), Scottie Vilbekin (Maccabi FOX), Kartal Özmızrak (Darüşşafaka), Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe), Göksenin Köksal, Ege Arar, Ayberk Olmaz (Galatasaray), Berk İbrahim Uğurlu (Pınar Karşıyaka), Metin Türen (Türk Telekom), Berkan Durmaz (TOFAŞ), Semih Erden.

A Milli Erkek Basketbol Takımının Aday Kadrosu Açıklandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Slovenya Karadağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (3)

BB:

Ahmet dürelioğlu neden yok saçmalık

1
1
yanıtYanıtla
hickimse:

adam Lubnan li

yanıt0
yanıt0
ofli:

dolar100 olsa patates soğan 300 olsa yine birşey değişmez.Baskette 12 varsa bizde de tek dev adam var.Tabii ki hatalar var bende sende onda olduğu gibi ama doğrular daha inandırıcı demek...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title