Haberler

81. Gazi Koşusu Yarın İstanbul'da Yapılacak

Türk At Yarışçılığının Derbisi Gazi Koşusu'nun 81.'si Yarın İstanbul'da Yapılacak.

Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 81.'si yarın İstanbul'da yapılacak.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından, Ulu Önder Atatürk adına 1927 yılından bu yana her yıl düzenlenen koşunun 81.'si Veliefendi Hipodromu'nda saat 17.45'te başlayacak.

Üç yaşlı safkan İngiliz taylarının yarış hayatlarında sadece bir kez koşabildikleri, 2 bin 400 metre mesafede çim pistte yapılacak Gazi Koşusu'na 22 tay katılacak.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer'in de izleyeceği koşunun birincilik ikramiyesi 500 bin YTL, ikincilik ikramiyesi 200 bin YTL ve üçüncülük ikramiyesi de 100 bin YTL olarak belirlendi. Koşuyu kazanacak safkan sahibine, birincilik ikramiyesinin yanı sıra, yetiştiricilik primi ve kaydiye ücretleriyle birlikte toplam 793 bin 300 YTL kazandıracak.

Yarış severler ve aileleri için düzenlenecek etkinlikler, ikramlar ve sürpriz hediyelerle hipodrom şenlik alanına dönüştürülecek.

''Boğazın Boğası'' lakabıyla tanınan Türk boksör Sinan Şamil Sam'ın sahibi olduğu ''Angelo'' da 81. Gazi Koşusu'nda yarışacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title