Haberler

78 Kaçak Yakalandı

Türkiye'de Bulunmaları İçin Yasal Gerekleri Karşılamayan ve Sınırı Yasa Dışı Yollardan Geçmek İsteyen Toplam 78 Kaçak Şahıs Yakalandı.

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 78 kaçak şahıs yakalandı Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 78 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkalığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Yunanistan sınırında Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 22 Eritre, 11 Filistin, 4 Ruanda, 3 Somali, 2 Sierra Leone ve 1 Fildişi Sahili uyruklu olmak üzere toplam 43 şahıs yakalandı. Bu arada kolluk kuvvetlerince, Edirne ve Ağrı il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 20 Filistin, 6 Afganistan ve 1 Myanmar uyruklu olmak üzere toplam 27 şahıs ele geçirildi.

Ayrıca Suriye sınırında Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 3 Somali ve 2 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 5 şahıs ve Bulgaristan sınırında da Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 2 Fas ve 1 Tunus uyruklu olmak üzere toplam 3 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title