Haberler

7.erciyes Kar Festivali Sona Erdiı

Kayseri Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tarafından 2 Gün Boyunca Süren 7. Erciyes Kar Festivali, Çeşitli Etkinlikler ve Pop Müziğin Sevilen İsmi Lara'nın Verdiği Konser ile Son Buldu.

Kayseri Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 2 gün boyunca süren 7. Erciyes Kar Festivali, çeşitli etkinlikler ve pop müziğin sevilen ismi Lara'nın verdiği konser ile son buldu.

Erciyes Dağı'nda düzenlenen 7.Erciyes Kar Festivali, dün akşam saatlerinde 20 kayak hocası ve jandarma ekiplerinin Erciyes Dağı'ndan meşalelerle kayarak inmesi ve havai fişek gösterisi ile başladı. Kayak hocaları meşaleleri daha sonra şenlik alanına yakılan ateşin üzerine bıraktı. Soğuk hava sebebi ile zor anlar yaşayan vatandaşlar, festival ateşinin etrafında ısınırken, DJ'lerin seslendirdiği şarkılar ile dans edip halaylar çekti.

Festivalin ikinci gününde büyükler ile küçükler için kayak, kızak ve kar simidi yarışmaları yapıldı. Yarışmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı konser verdi. Festivale sonradan Vali Mevlüt Bilici, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir ve işadamları katıldı. Vatandaşlar ile sohbet eden Vali Bilici, ''Erciyes Dağı bu mevsimde kayak yapılan Türkiye'deki tek merkezdir. Master planları ile Erciyes Dağı çok önemli bir kayak merkezi olacak. Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Bilici, yarışmalarda dereceye giren yarışmacılara madalyaları takıldı. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan başta olmak üzere birçok iş adamına da protokol tarafından plaketler verildi.

Ödül töreninin ardından sahne alan Pop müziğin sevilen ismi Lara seslendirdiği şarkılar ile coşkulu saatler yaşattı.

(İA-YS-Y) 16.03.2008 16:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title